Már befejeződött túra!

2011.01.16 09:25 - Pompás kilátás Nagy-Kevélyről

(Felmegyünk a Nagy-Kevély csúcsára, ahol erőfeszítésünk jutalma szép kilátás lesz.)

Indulás (dátum): 2011.01.16 (vasárnap)
Indulás (óra, perc): (Bejelentkezve, teljes jogosultság mellett látható
lásd a weboldalon jobb oldalt: Támogatói Feltételek...)

Túravezető: Gaborm
Tel.: -
E-mail: gabormturak@gmail.com
MSN: -
Skype: -

www.setafika.hu

Túra tervezett távja: 14 km
Túrán tervezett szintemelkedés: 400 m

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
- Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)

A túra várható költségei :
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
(Bejelentkezve, teljes jogosultság mellett látható
lásd a weboldalon jobb oldalt: Támogatói Feltételek...)

A túra rövid leírása:
Január 16-én vasárnap továbbra is elég enyhe idő várható, érdemes kihasználni. A Nagy-Kevélyre megyünk fel, ahonnan gyönyörű kilátásban lesz részünk.

9:25-kor találkozunk Batthyányi téren a HÉV jegypénztárnál. A HÉV 9:38-kor indul, indulj korán, ne késs el! HÉV-vel megyünk Budakalász Lenfonógyár megállóig. A tervezett útvonal: Budakalász - Ingókő - Zöld-barlang - Kevély-nyereg - Nagy-Kevély - Arany-lyuk - Ezüst-kevély - Papp Ferenc-barlang - Puszta-hegy - Csillaghegy HÉV megálló, kb. 14 km, 400 m emelkedővel. Az útvonal rövid, de azért nem olyan könnyű. Közepes sebességet kell tartanunk, hogy visszaérjünk időben, sötétedés előtt, így olyanok jelentkezését várom, akik ezt a sebességet tudják tartani. Az autósok mehetnek egyenesen Budakalász Lenfonógyárig, mert a túra végpontjáról HÉV-vel nagyon könnyen el lehet érni a kezdőpontot. Visszaérkezés a Batthyányi térre: 17:00-17:30 körül.

Ha szeretnél jönni, írj január 15, délután 6 óráig!Ne feledj elég ennivalót és vizet hozni! Legyen a cipőd a túrának megfelelő (a hegyen sokáig megmarad a hó). Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Ha nagyobb eső, havazás, erős szél vagy nagyon hideg idő várható, a túra elmarad, és előző este 8-ig e-mailben értesítem a jelentkezőket. Figyeld a fórumot! Ha kéred, SMS-ben is értesítelek ebben az esetben.(A nyomtatás időpontja:2020.07.11 16:02)