Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel
Ha van Konrád, Tivadar nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!
Gombák | Témanyitó:Mars3696 |
Szami | 2010.09.27 08:14 | [Válasz erre]#44 |
Megértem. A helyében én is féltem volna. Nem olyan sok az a gomoba a rácson! :)
Válasz: #43 (Osszi)
Osszi | 2010.09.27 07:45 | [Válasz erre]#43 |
Én is de utáltam, Mars is csúnyán nézet a bandára. Félt, hogy neki nem hagyunk.
Deep Forest | 2010.09.27 07:06 | [Válasz erre]#42 |
Vagyis bővíteni kéne a Szabadtűzön receptjeit ilyen gombás finomságokkal.
Deep Forest | 2010.09.27 06:56 | [Válasz erre]#41 |
Az ilyen receptek felkerülhetnének valahova!
Szami | 2010.09.27 05:59 | [Válasz erre]#39 |
Csorgott is a nyálam, mikor megláttam a fotót! :)
Válasz: #38 (Mars3696)
Mars3696 | 2010.09.26 22:50 | [Válasz erre]#38 |
Kis keserűgomba szalonnával, juhtúróval: elég utálatos kaja! Nyamm...
Osszi | 2010.09.26 17:26 | [Válasz erre]#37 |
Tegnapi kis előétel.
Fdorka | 2010.09.20 14:20 | [Válasz erre]#35 |
Vasárnap mi "csak" piruló őzlábakat találtunk és 1-2 pöfeteget, azokat inkább otthagytuk.
Lappantyú | 2010.09.20 13:58 | [Válasz erre]#34 |
Rántott őzláb volt,kis dobverők azért kellett széttépni.
Bernipásztor | 2010.09.20 13:51 | [Válasz erre]#32 |
Íme!
Bernipásztor | 2010.09.20 13:51 | [Válasz erre]#31 |
Éppen most fogom elfogyasztani a hétvégi zsákmányt...
Válasz: #30 (Fdorka)
Fdorka | 2010.09.20 13:38 | [Válasz erre]#30 |
Az a nagyon nagy baj, hogy a csodás étkek hamarabb elfogynak, minthogy lencsevégre kaphatóak volnának...
Válasz: #28 (Osszi)
Osszi | 2010.09.20 13:30 | [Válasz erre]#28 |
Na hol vannak a csodás étkek fotói és a leírás az elkészítésükről.
Fdorka | 2010.09.18 10:56 | [Válasz erre]#27 |
Gombahatározós weboldal, most láttam az index szaktopikjában: http://www.gomba.b74.hu/
Osszi | 2010.09.16 18:18 | [Válasz erre]#26 |
Nem. Ez egy kertbe van, amit gondozok.
Válasz: #25 (Lappantyú)
Osszi | 2010.09.16 16:19 | [Válasz erre]#22 |
No megvan.
Vp | 2010.05.28 13:21 | [Válasz erre]#21 |
De ki van szakadva a bugyijuk alulról! Hát nem szép dolog így lefotózni!
De érdekes a színük. Mi ez a szín neve? Tégla?
S a gomba neve?
De érdekes a színük. Mi ez a szín neve? Tégla?
S a gomba neve?
Válasz: #20 (Osszi)
Osszi | 2010.05.27 18:08 | [Válasz erre]#20 |
Ma reggeli fogás, Mars remélem látod miről maradtatok le.
Fdorka | 2010.04.17 22:01 | [Válasz erre]#19 |
ez itten kerem alatkinzans, tessek kilkkelni a kitiltasert....(Roland)
Szami | 2010.04.16 22:38 | [Válasz erre]#18 |
Húúúúúúúúúúúú. Kiesik a gyomrom, amúgy is éhes vagyok. És még ez is! :( :)
Válasz: #7 (Mars3696)
Osszi | 2010.04.16 21:39 | [Válasz erre]#17 |
Válasz: #15 (kissvirag)
Osszi | 2010.04.16 21:36 | [Válasz erre]#16 |
Hogy te menyire ismersz, túráztunk mi már együtt?
Válasz: #14 (Mars3696)
Kissvirag | 2010.04.16 21:36 | [Válasz erre]#15 |
Naná, hogy megéheztél... Kifejezetten te - mint hivatalos kétkedő - voltál az egyik célszemély, akinek a kedvéért feltettük a mai gombaprédáról szóló híreket. :-) Na ugye, hogy találtunk
Válasz: #13 (Osszi)
Osszi | 2010.04.16 21:28 | [Válasz erre]#13 |
Utálom a gombát, de a leírás olvasása közben meg éheztem
Válasz: #6 (Mars3696)
Mars3696 | 2010.04.16 21:19 | [Válasz erre]#12 |
Tuttam, hogy kiszúrod! Na jó, arra utaló magatartást foganatosítottam...
Mars3696 | 2010.04.16 21:13 | [Válasz erre]#10 |
Ne bánd! Rossz volt!
-b- | 2010.04.16 20:52 | [Válasz erre]#9 |
Kész szerencse, hogy már vacsoráztam.. Így csak alig csorog a nyálam.. :)
Válasz: #8 (Mars3696)
Mars3696 | 2010.04.16 20:50 | [Válasz erre]#8 |
Csak só van és citrom...
Mars3696 | 2010.04.16 20:49 | [Válasz erre]#7 |
Előtte:
Oszt' utána:
Oszt' utána:
Mars3696 | 2010.04.16 20:37 | [Válasz erre]#6 |
Vacsi: Norbi ápdét (amúgy tényleg)
6 kis szelet sovány tarját megsütöttem, de csak annyira, hogy épp lekapja mindkét oldalt (és olyan illata legyen, hogy félbeharapd a fakalánt). Az előfőzött és felaprított kucsmagombát a olivaolajon (na nem sokon) megsütöttem, a levébe a fél erőleveskockát, majd liszttel megszórtam és újból felhaboztattam. Tejfölt tettem rá, gazdagon és újraforraltam. Utána a husira ráöntöttem ezt az egészt, petrust rá, majd sütőben megsütöm... Tálalás előtt lefotózom és felnyomom ide.
6 kis szelet sovány tarját megsütöttem, de csak annyira, hogy épp lekapja mindkét oldalt (és olyan illata legyen, hogy félbeharapd a fakalánt). Az előfőzött és felaprított kucsmagombát a olivaolajon (na nem sokon) megsütöttem, a levébe a fél erőleveskockát, majd liszttel megszórtam és újból felhaboztattam. Tejfölt tettem rá, gazdagon és újraforraltam. Utána a husira ráöntöttem ezt az egészt, petrust rá, majd sütőben megsütöm... Tálalás előtt lefotózom és felnyomom ide.
Mars3696 | 2010.04.16 19:38 | [Válasz erre]#5 |
A holnapi gombás szendókrém elkészült:
Tintagombát olivaolajon megpároltam, kevés fehérborsot, icipici vegetát és egy fél erőleveskockát feloldottam a szaftban. Lefedve zsírjára olvasztottam a végén hozzáraktam egy kis petrezselymet és kb. másfél deci maradék zakuszkát.
Most kihül, aztán leturmix és bele a natúr vajkrémbe! Nyamm!
Tintagombát olivaolajon megpároltam, kevés fehérborsot, icipici vegetát és egy fél erőleveskockát feloldottam a szaftban. Lefedve zsírjára olvasztottam a végén hozzáraktam egy kis petrezselymet és kb. másfél deci maradék zakuszkát.
Most kihül, aztán leturmix és bele a natúr vajkrémbe! Nyamm!
Mars3696 | 2010.04.16 19:25 | [Válasz erre]#3 |
Ez annak kapcsán jutott eszembe, hogy épp most értünk haza Klauval gombaszedésből és találtunk egy jó kilónyi rissz-rossz kucsmagombát (is)! Na, nem azért mondom, mert az ínyenceknek ettől beindul a Pavlovi reflex és a nyálelválasztás ...inkább csak érdekességként!
Mars3696 | 2010.04.16 19:23 | [Válasz erre]#1 |
Asszem ilyen topik nincs még! Pedig az egyik kedvenc témám.
Vagyunk páran, akik szeretik, ismerik ezeket a furi lényeket. Ha van valami tapasztalás, fotó, stb, akkor azt itt!
Vagyunk páran, akik szeretik, ismerik ezeket a furi lényeket. Ha van valami tapasztalás, fotó, stb, akkor azt itt!