3.15.235.196
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
19
nincs
indulo

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Konrád, Tivadar nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Gombák
Témanyitó:Mars3696


Szami2010.09.27 08:14[Válasz erre]#44
Megértem. A helyében én is féltem volna. Nem olyan sok az a gomoba a rácson! :)
Válasz: #43 (Osszi)
Osszi2010.09.27 07:45[Válasz erre]#43
Én is de utáltam, Mars is csúnyán nézet a bandára. Félt, hogy neki nem hagyunk.
Deep Forest2010.09.27 07:06[Válasz erre]#42
Vagyis bővíteni kéne a Szabadtűzön receptjeit ilyen gombás finomságokkal.
Deep Forest2010.09.27 06:56[Válasz erre]#41
Az ilyen receptek felkerülhetnének valahova!
Deep Forest2010.09.27 06:54[Válasz erre]#40
Gusztán néznek ki!
Válasz: #37 (Osszi)
Szami2010.09.27 05:59[Válasz erre]#39
Csorgott is a nyálam, mikor megláttam a fotót! :)
Mars36962010.09.26 22:50[Válasz erre]#38
Kis keserűgomba szalonnával, juhtúróval: elég utálatos kaja! Nyamm...
Osszi2010.09.26 17:26[Válasz erre]#37
Tegnapi kis előétel.
Bernipásztor2010.09.20 18:45[Válasz erre]#36
Kedvenc gombás könyvem:
Válasz: #28 (Osszi)
Fdorka2010.09.20 14:20[Válasz erre]#35
Vasárnap mi "csak" piruló őzlábakat találtunk és 1-2 pöfeteget, azokat inkább otthagytuk.
Lappantyú2010.09.20 13:58[Válasz erre]#34
Rántott őzláb volt,kis dobverők azért kellett széttépni.
Lappantyú2010.09.20 13:58[Válasz erre]#33
Nyesze!!!!
Válasz: #28 (Osszi)
Bernipásztor2010.09.20 13:51[Válasz erre]#32

Íme!
Bernipásztor2010.09.20 13:51[Válasz erre]#31
Éppen most fogom elfogyasztani a hétvégi zsákmányt...
Válasz: #30 (Fdorka)
Fdorka2010.09.20 13:38[Válasz erre]#30
Az a nagyon nagy baj, hogy a csodás étkek hamarabb elfogynak, minthogy lencsevégre kaphatóak volnának...
Válasz: #28 (Osszi)
Szami2010.09.20 13:37[Válasz erre]#29
Úgyse szereted a gomba-kaját... :-PPP
Válasz: #28 (Osszi)
Osszi2010.09.20 13:30[Válasz erre]#28
Na hol vannak a csodás étkek fotói és a leírás az elkészítésükről.
Fdorka2010.09.18 10:56[Válasz erre]#27
Gombahatározós weboldal, most láttam az index szaktopikjában: http://www.gomba.b74.hu/
Osszi2010.09.16 18:18[Válasz erre]#26
Nem. Ez egy kertbe van, amit gondozok.
Lappantyú2010.09.16 18:11[Válasz erre]#25
Őzláb nem volt?
Válasz: #24 (Osszi)
Osszi2010.09.16 18:08[Válasz erre]#24
Ma is szedtem.
Válasz: #23 (Fdorka)
Fdorka2010.09.16 17:15[Válasz erre]#23
Csiperkére tippelek.
Válasz: #21 (VP)
Osszi2010.09.16 16:19[Válasz erre]#22
No megvan.
Vp2010.05.28 13:21[Válasz erre]#21
De ki van szakadva a bugyijuk alulról! Hát nem szép dolog így lefotózni!
De érdekes a színük. Mi ez a szín neve? Tégla?
S a gomba neve?
Válasz: #20 (Osszi)
Osszi2010.05.27 18:08[Válasz erre]#20
Ma reggeli fogás, Mars remélem látod miről maradtatok le.
Fdorka2010.04.17 22:01[Válasz erre]#19
ez itten kerem alatkinzans, tessek kilkkelni a kitiltasert....(Roland)
Szami2010.04.16 22:38[Válasz erre]#18
Húúúúúúúúúúúú. Kiesik a gyomrom, amúgy is éhes vagyok. És még ez is! :( :)
Válasz: #7 (Mars3696)
Osszi2010.04.16 21:39[Válasz erre]#17
Osszi2010.04.16 21:36[Válasz erre]#16
Hogy te menyire ismersz, túráztunk mi már együtt?
Kissvirag2010.04.16 21:36[Válasz erre]#15
Naná, hogy megéheztél... Kifejezetten te - mint hivatalos kétkedő - voltál az egyik célszemély, akinek a kedvéért feltettük a mai gombaprédáról szóló híreket. :-) Na ugye, hogy találtunk
Válasz: #13 (Osszi)
Mars36962010.04.16 21:33[Válasz erre]#14
Gondolom, a Tequila-s üveg miatt....
Válasz: #13 (Osszi)
Osszi2010.04.16 21:28[Válasz erre]#13
Utálom a gombát, de a leírás olvasása közben meg éheztem
Válasz: #6 (Mars3696)
Mars36962010.04.16 21:19[Válasz erre]#12
Tuttam, hogy kiszúrod! Na jó, arra utaló magatartást foganatosítottam...
-b-2010.04.16 21:18[Válasz erre]#11
Akkor csak a tequilát irigylem
Mars36962010.04.16 21:13[Válasz erre]#10
Ne bánd! Rossz volt!
-b-2010.04.16 20:52[Válasz erre]#9
Kész szerencse, hogy már vacsoráztam.. Így csak alig csorog a nyálam.. :)
Válasz: #8 (Mars3696)
Mars36962010.04.16 20:50[Válasz erre]#8
Csak só van és citrom...
Mars36962010.04.16 20:49[Válasz erre]#7
Előtte:



Oszt' utána:

Mars36962010.04.16 20:37[Válasz erre]#6
Vacsi: Norbi ápdét (amúgy tényleg)

6 kis szelet sovány tarját megsütöttem, de csak annyira, hogy épp lekapja mindkét oldalt (és olyan illata legyen, hogy félbeharapd a fakalánt). Az előfőzött és felaprított kucsmagombát a olivaolajon (na nem sokon) megsütöttem, a levébe a fél erőleveskockát, majd liszttel megszórtam és újból felhaboztattam. Tejfölt tettem rá, gazdagon és újraforraltam. Utána a husira ráöntöttem ezt az egészt, petrust rá, majd sütőben megsütöm... Tálalás előtt lefotózom és felnyomom ide.
Mars36962010.04.16 19:38[Válasz erre]#5
A holnapi gombás szendókrém elkészült:
Tintagombát olivaolajon megpároltam, kevés fehérborsot, icipici vegetát és egy fél erőleveskockát feloldottam a szaftban. Lefedve zsírjára olvasztottam a végén hozzáraktam egy kis petrezselymet és kb. másfél deci maradék zakuszkát.

Most kihül, aztán leturmix és bele a natúr vajkrémbe! Nyamm!
Mars36962010.04.16 19:26[Válasz erre]#4
Ez sem rossz ötlet!
Válasz: #2 (Szami)
Mars36962010.04.16 19:25[Válasz erre]#3
Ez annak kapcsán jutott eszembe, hogy épp most értünk haza Klauval gombaszedésből és találtunk egy jó kilónyi rissz-rossz kucsmagombát (is)! Na, nem azért mondom, mert az ínyenceknek ettől beindul a Pavlovi reflex és a nyálelválasztás ...inkább csak érdekességként!
Szami2010.04.16 19:24[Válasz erre]#2
És jöhetnek a gombaétel-receptek is ám.
Válasz: #1 (Mars3696)
Mars36962010.04.16 19:23[Válasz erre]#1
Asszem ilyen topik nincs még! Pedig az egyik kedvenc témám.

Vagyunk páran, akik szeretik, ismerik ezeket a furi lényeket. Ha van valami tapasztalás, fotó, stb, akkor azt itt!



gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei