Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel
Ha van Konrád, Tivadar nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!
Vp | 2010.01.21 15:16 | [Válasz erre]#383 |
Nem mászik az le! Kicsit elpárolog belőle a fölös nedvesség, kicsit érik, megkérgesedik a felszíne, tömörebb lesz, és épp így nem folyik szét, és nem lepi el a piros baktérium!
Ha már picit megszáradt, akkor már be lehet rakni a hűtőbe, szalvétára nehézkedve üvegedénybe.
Ha már picit megszáradt, akkor már be lehet rakni a hűtőbe, szalvétára nehézkedve üvegedénybe.
Válasz: #381 (Hörcsög)
Hörcsög | 2010.01.21 09:27 | [Válasz erre]#381 |
azért azt nem kell megvárni, hogy magától lemásszon az asztalról
Válasz: #379 (VP)
Vp | 2010.01.20 22:07 | [Válasz erre]#379 |
A hazavitt sajtokkal kapcsolatban:
Milyen falu volt az, ahol vettük őket?
Az ordát nejlonban tartom hűtőben, de a nagy tehénsajtot javaslom hogy
ne tartsátok hűtőben! Hagyjátok még érni egy picit szobahőmérsékleten egy deszkán szalvétán legalább 1 napig, hogy mér érjen és távozzon belőle víz!!!
Ha piros/narancssárga réteg van rajta, azt hámozzátok le róla!!!
Jössz te korábban is! ;-)
Milyen falu volt az, ahol vettük őket?
Az ordát nejlonban tartom hűtőben, de a nagy tehénsajtot javaslom hogy
ne tartsátok hűtőben! Hagyjátok még érni egy picit szobahőmérsékleten egy deszkán szalvétán legalább 1 napig, hogy mér érjen és távozzon belőle víz!!!
Ha piros/narancssárga réteg van rajta, azt hámozzátok le róla!!!
Jössz te korábban is! ;-)