Először is köszönjük, hogy a regisztráció mellett döntesz: ezzel minket megtisztelsz, magadnak pedig egy csomó jól használható opció lehetőségét biztosítod...

A regisztráció során megadott adatokon - a nicknevedet leszámítva - utólag bármikor módosíthatsz. Az adatok beírása után kapsz egy e-mailt az itt megadott e-mail címedre, amivel érvényesíteni tudod a regisztrációdat (ezt 72 órán belül meg kell tenned, egyébként a regisztrációs kérelmed törlésre kerül).

A regisztráció 4 lépésből áll:


  • Első lépésben megadod a kiválasztott nicknevedet és a jelszavad, illetve megadod az e-mail címed. A rendszer ellenőrzi ezeket és ha nincs semmi gond (rendben találja a jelszóbeírást, illetve a nicknév nem foglalt), bejegyzi azt, majd továbbléphetsz a következő lépéshez
  • Második lépésben meg kell adnod a kötelező adatokat. Ezeknél az adatoknál alapból úgy van beállítva a rendszer, hogy senki se láthassa azokat, de ezen módosíthatsz, illetve célszerű is módosítani, mert a többi felhasználó adatából Te is csak annyit látsz, amit a magadéból láttatni engedtél. Amíg ezek az adatok nincsenek mind kitöltve, a rendszer NEM enged tovább.
  • Harmadik lépésben a nem kötelező adatok kerülnek kitöltésre, így ezt a lépést ki is hagyhatod. A statisztikai adatok csak számunkra fontosak, ezért megköszönjük, ha kitöltöd azokat! A bemutatkozást illik kitölteni, a többi csak színesíti a képet rólad!
  • Utolsó lépésként a rendszer kiküld egy e-mailt számodra, amely tartalmaz egy linket, amelyre rákattintva véglegesítheted a regisztrációdat


A regisztrációnál kötelezően megadandó adatokat halványpiros mezőben találod. Ezek kitöltése nélkül nem fogadja el a rendszer a kérelmedet! A jelszavad csak az angol abc betüiből és számokból állhat (nagy- és kisbetű számít)

A halványzöld színnel jelölt mezők kitöltése nem kötelező, de ajánlott, hogy ki tudj használni minden funkciót.

A fehér mezők főleg statisztikai információk, amelyek kitöltésével a mi munkánkat könnyíted meg!

Az adataid kitöltése mellett dönthetsz, hogy kik láthassák az adott adatokat (a nickneved mindenki fogja látni). Valamit jelölnöd kell azoknál az adatoknál, ahol erre lehetőség van, másként a rendszer bizonyos időközönként fel fogja rá hívni a figyelmedet!

Fontos! Amennyiben a Gombazo.hu felületén szeretnél programot megosztani, látható lesz a telefonszámod, a Skype-od, a bejelölt blogod vagy weboldalad, illetve az e-mailcímed mindenki számára (a telefonszámot mindenképp meg is kell adnod, másként a rendszer nem is engedi program megosztását)! Ugyanez vonatkozik arra is, aki a Sétafika túraportál felületére túraprogramot tesz fel, s ezzel már az első alkalommal is már megkapja a próbaidős túravezetői státuszt!

Sok sikert és ha bármilyen kérdésed van keress meg az elérhetőségek valamelyikén.

Admin

ELSŐ LÉPÉS:

Nicked, jelszavad, e-mail címed
Ki tekintheti meg?
Választott nickneved
Jelszavad:
Jelszavad újra:
E-mail címed