44.211.239.1
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
3
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Marcella nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Köszönet!

A kirándulás, a túra közös élményként a legboldogítóbb. Ez tény. A Sétafika lazán szerveződő csapatként ezt az élményt igyekszik elősegíteni, ám ez csak úgy sikerülhet, ha egymást segítjük, bíztatjuk. Sokan segítik oldalunkat ötleteikkel, kritikájukkal, s még ki tudja hányféle módon. Az így megfogalmazott igényeket, észrevételeket mindig jobban szem előtt tartjuk, mint a keresők "véleményét", mivel nem a keresőrendszerek, hanem a túrázni, kirándulni vágyók érdekeit tartjuk fontosnak.

A nagy látogatási szám és érdeklődés tehát nem csupán a Sétafika oldal, hanem mindannyiunk érdeme. Ezért köszönet jár:

- Mindenek előtt köszönet Neked, amiért idelátogattál hozzánk és eljöttél velünk túrázni, esetleg még ajánlottál is minket valamilyen formában barátaidnak, ismerőseidnek. A természetet kedvelő emberek nélkül ez az oldal semmit sem érne, s egy lenne a sok száz (ezer, stb...) öncélú oldal közül.
- Külön köszönet a Túravezetőknek, akik megtisztelik a Sétafika.hu oldalt azzal, hogy megjelenítik itt túráikat. Igen, nélkületek nem élne az oldal és ma már mindenképp úgy gondoljuk, hiányoznánk sok felhasználó "Kedvencei" közül.
- A weboldal működése szempontjából köszönet Nor barátomnak, aki a technikai környezetet biztosítja sok éve és tanácsaival segíti a programozását.
- Dorkának, Gézengúznak, Jánosnak, Szaminak és még sok más ismerősömnek, túratársamnak köszönet a konkrét tervekért, ötletekért, letolásokért, amiből csak profitált a Csapat!Köszönjük! (Sétafika)


Köszönjük!

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei