Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Eufrozina nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

54.80.58.121
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20180925101502_osz.jpg
0
4
nincs
aloldal-nyito
Túramottónk: „Időnk van, lábunk van, miért ne gyalogoljunk?”
Szavazás, véleménnyilvánítás a Galériában megjelenő fotókra

A Galériába felhelyezett képeket Bejelentkezett felhasználóként véleményezheted, illetve "Szavazhatsz" is rá, ha nagyon tetszik! Természetesen ennek nem az a célja, hogy bárki bárkit megbántson, ezért a véleményeket a fotó készítője és felhelyezője, illetve az Admin is törölheti, ha úgy találja, hogy az nem felel meg a Sétafika stílusának. A Szavazásnál nincs olyan lehetőség, amellyel valamely képet "lehúzhatná" bárki: szavazni csak pozitív értelemben lehet, tehát ha valamely kép már kap szavazatot, az azt jelenti, hogy a többiek méltónak találták arra, hogy kiemeljék a többi közül.

Szavazatod értéke, értelme:

- Tökéletes:

Akkor minősíts így egy képet, ha minden szempontból (téma, megoldás, szerkesztés, kivitelezés) szempontjából úgy érzed, nincs mit hozzátenni a felvételhez, azaz minden változtatás csak rontana a dolgon.

- Majdnem tökéletes:

Leheletnyire van a tökéletestől (belóg valahol valami alig dolog vagy valamit másként szerkesztenél), de azért szívesen kitennéd poszternek vagy falinaptárnak.

- Csodaszép (csodajó)

Nem tökéletes a fotó, de annyira megkapó, annyira ötletes, hogy nem tudsz elmenni mellette anélkül, hogy ne jegyezd meg. Egy hely, ahova odavágysz azonnal, ahogy a képet látod, egy mozdulat, egy érzés, egy hangulat, amit nem tudnál szavakba önteni, de a fotósnak sikerült.

- Nagyon szép (nagyon jó)

Nagyon szép, nagyon jó fotó. Biztos vagy benne, hogy másoknak is tetszene és biztos lehetne jobb szögből, jobb fények mellett készíteni képet ugyanerről a témáról, de örülsz, hogy a fotós akkor és ott elkészítette.

- Szép (jó)

Szép, jó fotó. Ügyesen elkapott pillanat, nem különleges, de szemnek jóleső táj, hangulat.

- Tetszik!

Nem tudod megmagyarázni (nem is kell), hogy mi az ami megfog a képben, de Te személy szerint örülsz, hogy a fotós elkészítette és megosztotta veled és másokkal ezt a fotót!

A véleményezés, a szavazás csak játék, se több, se kevesebb. Jó móka, hogy valamiről elmondhassuk a véleményünket, valamire felhívjuk a többiek figyelmét. A Szavazás is végtelenül szubjektív, hiszen mondhatjuk egy drámaian fotózott erdőben hagyott rozsdás roncsról készült képre, hogy "tökéletes", még akkor is, ha nem tennénk ki  a falra a témája miatt, ám olyan érzéseket kavar bennünk, amely érzések kavarásáért a fotós elkészítette.

Nincs tehát semmi rossz abban, ha egy kép "50%-osan tökéletes kép". Ez egy "tökéletességi jelző", ami nagy szó, ha egyáltalán szóba kerül. Olyasmi ez a képekné, mint a járműveknél mondjuk a "tizedik legjobb sportkocsi". Igaz, hogy van nála mondjuk kilenc jobb márka, de mérhetetlenül sok mögötte...

Szavazgass és véleményezz tehát nyugodtan!

Túra

Impresszum

Adatvédelem

Ajándéklista

Gombázó

Műszaki webshopTúraprogramok
Fórum
Elérhetőségeink
Hírek
Saját adataid
Először vagy itt?
T A G S Á G
Támogatói SMS
Tartalomjegyzék
Gyakori kérdések
BLOG tartalomjegyzék
Statisztika
RSS/XML
E-mail
Webmestereknek
Hasznos linkek
Linkajánló
Tudnivalók a Fórumról
Fórum Moderálása
Logós pólók, kitűzők
Irodalmi Páholy
Felhasználók adatai
Idézeteink
Arcképcsarnok
Avatarjaink
Külső fotók
Tűzgyújtási tilalom
Szállásajánló
Tájegységek
Cikkek
Sütünk-főzünk
Gyermekprogramok
Bringásoknak
Letölthető anyagok
Kalória égetés
Lábbelik
Turista öltözet
Turista étkek
Túra után
Szabad tűzön...
Gombákról
Veszélyes növények
Fafajtákról
Lavinafokozatok
Túravezetők/Admin
Saját túrák stat.
Linkek túravezetőknek
Túravezetők figyelmébe
Túrák tervezése
Túra nehézségi fokozata
Autós kalkulátor
privát cset

látogató