Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Lenke nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

54.224.216.155
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20180722104001_nyar.jpg
1
2
nincs
aloldal-nyito
Túramottónk: „Időnk van, lábunk van, miért ne gyalogoljunk?”
Számotvetünk 2013-al

Milyen volt 2013? Szokásunk szerint visszatekintünk kicsit a mögöttünk hagyott évre:

Elsőként is a túrákról: 700 programot vezettek a Túravezetők mindenfelé az országba és a határokon kívülre. Járt a Sétafika Csapat Szlovákiában, Erdélyben, Horvátországban, Olaszországba, Csehországba és Ukrajnába, a magyar vidékeket pedig keresztül-kasul bekalandoztuk. Az elmúlt évben ismét sikerült a turizmus széles skáláját átölelni a szabadidő eltöltésében a közös főzicskézéstől és sörözgetéstől kezdve a könnyű városnézős kirándulgatásokon át a nehezebb, sőt extrém túrákig. Hegymászás, teljesítménytúrák, strandolós kikapcsolódások, bringa, gyaloglás, gombázás: ezek mind megfértek nálunk.

Nem voltak biztonságban a magashegyi csúcsok a Sétafikásoktól, mint ahogy kis hazánk dombjai sem. Jártuk az erdőt, a sziklákat minden évszakban. Ha kellett bakancsot húztunk, ha kellett nyeregbe pattantunk vagy evezők mögé.

Tavalyban elkezdtünk egy átfogó átalakítást, amellyel átszerveztük a weboldalt. A Fórum elavult motorját felturbóztuk, a túraoldal megjelenését felgyorsítottuk. Sajnos az év vége előtt történt fotógalériánkat ért támadás elhalasztotta a teljes befejezést, de jó is, hiszen mit csinálnánk 2014-ben. Galériánkat ért alamuszi támadásnak is lett előnye: ahogy ezt már írtam másutt, sok régóta halogatott dolgot tudtunk most meglépni, hogy „tiszta lappal” indultunk. Sok olyan kiegészítőt tudtunk beépíteni, amitől gyorsabb, takarékosabb és jobban optimalizált lett a rendszer. A fotóink nagy része pedig biztosan visszakerül amint beélesítjük az utolsó feltöltési lehetőségeket is.

Túravezetőink száma nőtt, mint ahogy az aktívan túrázók száma is. Ahogy ezt már Csiga is megmondta (meg előtte mások is): „a mennyiség átcsap minőségbe”. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebben vagyunk, hanem azt, hogy aki regisztrál, jobbára valóban túrázik is velünk. Ez jó! Sőt! Tökéletes!

Összességében úgy gondolom, hogy a 2013-as év a Sétafika életében egy gyümölcsöző, kellemes év volt! Mindenkinek megköszönöm, aki velünk tartott, aki használta az oldalt! Külön köszönet Túravezetőinknek, akik lelkesedésükkel, terveikkel magukkal tudnak csábítani minket, akik elvezetnek minket kalandjaikba!

Túra

Impresszum

Adatvédelem

Ajándéklista

Gombázó

Műszaki webshop



Túraprogramok
Fórum
Elérhetőségeink
Hírek
Saját adataid
Először vagy itt?
T A G S Á G
Támogatói SMS
Tartalomjegyzék
Gyakori kérdések
BLOG tartalomjegyzék
Statisztika
RSS/XML
E-mail
Webmestereknek
Hasznos linkek
Linkajánló
Tudnivalók a Fórumról
Fórum Moderálása
Logós pólók, kitűzők
Irodalmi Páholy
Felhasználók adatai
Idézeteink
Arcképcsarnok
Avatarjaink
Külső fotók
Tűzgyújtási tilalom
Szállásajánló
Tájegységek
Cikkek
Sütünk-főzünk
Gyermekprogramok
Bringásoknak
Letölthető anyagok
Kalória égetés
Lábbelik
Turista öltözet
Turista étkek
Túra után
Szabad tűzön...
Gombákról
Veszélyes növények
Fafajtákról
Lavinafokozatok
Túravezetők/Admin
Saját túrák stat.
Linkek túravezetőknek
Túravezetők figyelmébe
Túrák tervezése
Túra nehézségi fokozata
Autós kalkulátor
privát cset

látogató