44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
6
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Számotvetünk 2013-al

Milyen volt 2013? Szokásunk szerint visszatekintünk kicsit a mögöttünk hagyott évre:

Elsőként is a túrákról: 700 programot vezettek a Túravezetők mindenfelé az országba és a határokon kívülre. Járt a Sétafika Csapat Szlovákiában, Erdélyben, Horvátországban, Olaszországba, Csehországba és Ukrajnába, a magyar vidékeket pedig keresztül-kasul bekalandoztuk. Az elmúlt évben ismét sikerült a turizmus széles skáláját átölelni a szabadidő eltöltésében a közös főzicskézéstől és sörözgetéstől kezdve a könnyű városnézős kirándulgatásokon át a nehezebb, sőt extrém túrákig. Hegymászás, teljesítménytúrák, strandolós kikapcsolódások, bringa, gyaloglás, gombázás: ezek mind megfértek nálunk.

Nem voltak biztonságban a magashegyi csúcsok a Sétafikásoktól, mint ahogy kis hazánk dombjai sem. Jártuk az erdőt, a sziklákat minden évszakban. Ha kellett bakancsot húztunk, ha kellett nyeregbe pattantunk vagy evezők mögé.

Tavalyban elkezdtünk egy átfogó átalakítást, amellyel átszerveztük a weboldalt. A Fórum elavult motorját felturbóztuk, a túraoldal megjelenését felgyorsítottuk. Sajnos az év vége előtt történt fotógalériánkat ért támadás elhalasztotta a teljes befejezést, de jó is, hiszen mit csinálnánk 2014-ben. Galériánkat ért alamuszi támadásnak is lett előnye: ahogy ezt már írtam másutt, sok régóta halogatott dolgot tudtunk most meglépni, hogy „tiszta lappal” indultunk. Sok olyan kiegészítőt tudtunk beépíteni, amitől gyorsabb, takarékosabb és jobban optimalizált lett a rendszer. A fotóink nagy része pedig biztosan visszakerül amint beélesítjük az utolsó feltöltési lehetőségeket is.

Túravezetőink száma nőtt, mint ahogy az aktívan túrázók száma is. Ahogy ezt már Csiga is megmondta (meg előtte mások is): „a mennyiség átcsap minőségbe”. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebben vagyunk, hanem azt, hogy aki regisztrál, jobbára valóban túrázik is velünk. Ez jó! Sőt! Tökéletes!

Összességében úgy gondolom, hogy a 2013-as év a Sétafika életében egy gyümölcsöző, kellemes év volt! Mindenkinek megköszönöm, aki velünk tartott, aki használta az oldalt! Külön köszönet Túravezetőinknek, akik lelkesedésükkel, terveikkel magukkal tudnak csábítani minket, akik elvezetnek minket kalandjaikba!

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei