44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
6
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Budai-hegyek.hu

Készítettem egy weboldalt, amely Schweier Laci barátunk (Loyer) ötlete nyomán teljesedett ki. Az alapötletet egy kis kiadvány adta, amely a Budai-hegyek látnivalóinak történetét foglalja össze, s egy közös kirándulás alkalmával nyomta a kezembe Laci, kis fekete-fehér nyomatos füzetecske formájában. Komoly gyüjtőmunka állt mögötte, ez nyomban kiderült, ahogy beleolvastam.

Azonnal arra gondoltam, hogy kár lenne ezt az anyagot néhány fiók alján porosodni hagyni, hiszen sokak számára tartalmaz hasznos információkat.

Persze, ha álmodunk, álmodjunk nagyot! Ha már a látnivalókat összegyűjti egy oldal, jó lenne, ha más témakörökre is fókuszálna: így kiegészítettem a településekkel, állat- és növényvilággal, geológiával, illetve lesz egy szállásajánló és egy időjárás előrejelző felület is erre a régióra.

Sajnos nem vagyok tudora egyik témakörnek sem, de ide a Sétafikára annyi színes, gazdag tudásanyaggal bíró ember látogat, miért ne kérhetnék segítséget tőletek? Az oldalra beregisztrálva minden egyes témakörhöz hozzá lehet szólni és az építő jellegű hozzászólásokat szokásomhoz híven el is fogadom: szivesen kiegészítek bármilyen szócikket, kijavítok bármilyen helyesírási hibát, elírást, ha ezzel színvonalasabbá tehetem a felületet.

A budai-hegyek nem lesz non-profit, mint ahogy a Sétafika. A Sétafika egyszeri és megismételhetetlen! ;-) Ám a budai-hegyek.hu oldalából befolyó reklámbevételek egy részét vissza fogom forgatni a Sétafikába, ezt megígérhetem.


Nos, ha megjött a kedved hozzá, nézegesd meg az oldalt és bátran írogass!


A képre kattintva eljutsz az oldalra:(Admin)

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei