44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
5
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Sétafika Fotópályázat 2009

A 2009-es évre szeretnénk meghirdetni egy amatőr házi fotópályázatot, amely pályázaton minden regisztrált tagunk részt vehet korra, nemre való tekintet nélkül. A pályázat témája a "Kirándulás", mi más lenne. Ezen belül viszont semmiféle megkötés nem lesz. Lehet természetfotóval, elkapott hangulatokkal, randa állatkák megkapó pillanataival vagyis bármivel pályázni, ami köthető egy kirándulás élményéhez.


Fotópályázat részletei:

- A pályázat jelszavas (hogy ne adjon senki "pofára" pontokat...).
- A fotópályázaton regisztrált tagként lehet részt venni.
- Résztvevőként öt fotóval lehet indulni (ezekhez nem lesz kiírva a készítő, sem a jelszó, csak egy sorszám). "Ami tapad, az ragad", vagyis ha egy fotóval már beneveztél, akkor azt nem töröljük a rendszerből, jól gondold tehát meg, milyen fotót raksz fel, főleg, ha többet is szeretnél versenyeztetni.
- Olyan fotókkal lehet nevezni, amelyek valamelyik Sétafikás túrán készültek és értelemszerűen csak saját képekkel indulhatsz. Tudjuk jól, hogy kellemes idegen tollakkal ékeskedni, de azt ne itt tedd, arra van más oldal...
- A kép ne legyen régebbi egy évesnél és ha vita alakul ki, legyen meg az eredeti (vágatlan, módosítás nélküli, stb...) fotód is.
- A benevezett kép mérete ne legyen nagyobb 300 kByte-nál. Ez már elegendő ahhoz, hogy jó minőségben megmutassa, mit szerettél volna ábrázolni.
- A kép nem lehet manipulált. Manipulációnak tekinthető az összevágás, geometriai torzítás vagyis minden olyan beavatkozás, amely az eredeti képtől eltérő alakzatot hoz létre. Nem tekintjük manipulációnak a fotó fényviszonyainak, színarányainak utómunkával való módosítását, illetve a kép keretezését.
- A pontozás pontos részleteiről majd a verseny indulásakor...
- Aki csal, azt kizárjuk, mint szódás a lovát!

A Fotópályázat időtartama:

- A pályázat 2009.01.21.-én indul és 2009.08.21.-ig tart (a Sétafika.hu negyedik szülinapjáig). Eredményhirdetés 2009. augusztus 29.-én (a helyszín még nem biztos).

A Díjak:

- A legtöbb pontot gyűjtő fotó tulajdonosa bezsebeli az addig felajánlott díjakat (ezekről folyamatosan tájékoztatjuk a résztvevőket), illetve az eredményhirdetéskor a fogyasztását értelemszerűen a Cég állja (mármint a Sétafika).
- A legjobb 12 fotóból elkészítjük a 2010-es Sétafika naptárat (falra akaszthatós, jó minőségű, csillivilli, ahogy kell)

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei