44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
3
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Máv Kedvezményes kártya
START Klub kártya: Utazás féláron

Az alábbi üzenetet több e-mail címről is megkaptuk... Szerintünk érdemes közkinccsé tenni:

Megérkezett a START Klub kártya, amely 50 % kedvezményt nyújt a teljes árú belföldi jegyek árából. A kártya nemzetközi forgalomban a
Rail Plus kedvezmény (25%) igénybevételére is jogosítja tulajdonosát.

A START Klub kártya alapára:

Fél évre: 26 éven aluliaknak 14.900 Ft,      26 éven felülieknek 19.900 Ft.

Egy évre: 26 éven aluliaknak 24.900 Ft,     26 éven felülieknek 34.900 Ft.

Figyelem!

START Klub kártya akcióA START Klub kártya az Utazás 2008 kiállítás alatt (2008. február 28-tól március 2-ig) akciós áron vásárolható meg: a féléves kártya áráért egy egész éves érvénytartamú kártyát vásárolhat! Az akciós árú kártya megváltásához keresse fel Ön is standunkat, menetjegyirodáinkat vagy a GySEV pénztárait!

 

Az akciós igénylőlapot letöltheti honlapunkról.

A START Klub kártya akciós ára egy évre:

26 éven aluliaknak csak 14.900 Ft,

26 éven felülieknek csak 19.900 Ft.

Az akció keretében vásárolt kártyák 2008. április 1. és 2009. március 31. között érvényesek. Az akciós kártyák kártyabizonylata nem jogosít kedvezmény igénybevételére.

Honlapunkon korábban pályázatot hirdettünk a kártya elnevezésére. A választott név a START Klub lett, így névadója az Utazás 2008 kiállításon egyéves érvénytartamú START Klub kártyát vehet át. Gratulálunk!

 

A START Klub kártya részletes bemutatása

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. új, START Klub kártya megnevezésű megvásárolható névre szóló, fényképes, biztonsági elemekkel ellátott plasztik kártyát vezet be, mely az érvényességén belül korlátlan számú 50%-os menetjegy megvásárlására jogosítja a kártya tulajdonosát a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán. A kedvezményes menetjegy a teljes árú menetjegyhez hasonló módon használható (például: érvénytartam, útmegszakítás). A kártya nemzetközi forgalomban a Rail Plus kedvezmény (25%) igénybevételére is jogosítja tulajdonosát.

A START Klub kártya megvásárolható egy teljes évre, vagy féléves időtartamra.

A START Klub kártya ára:

Fél évre: 26 éven aluliaknak 14.900 Ft,         26 éven felülieknek 19.900 Ft,

Egy évre: 26 éven aluliaknak 24.900 Ft,        26 éven felülieknek 34.900 Ft.

 

A START Klub kártya igénylése 

2008. március 3-ától bárki igényelhet START Klub kártyát bármely menetjegyirodában és a vasúti pénztárakban igénylőlap kitöltésével és igazolványkép átadásával. A kártya igényelhető a www.mav-start.hu honlapon kitölthető és kinyomtatható, vagy a pénztárakban található igénylőlap kitöltésével.

A hiánytalanul kitöltött, igazolványképpel ellátott igénylőlap a START Klub kártya igénylés jelölésű pénztárakban személyesen adható le. A pénztáros ellenőrzi az igénylő személyazonosságát (26 éven aluliaknál a jogosultságot is). 26 éven aluliaknak szóló (START Klub -26) kártyát az igényelhet, aki az érvényesség első napján még nem töltötte be a 26-ik életévét.

Az igénylőlap leadásakor az igénylőnek ki kell fizetnie a kártya árát. A pénztáros a jegykiadó gépen kiadja a Kártyabizonylatot, amely a befizetés napjától 1 hónapig (amíg a valódi kártya elkészül) belföldön 50% kedvezmény igénybevételére jogosítja az igénylőt. (A Kártyabizonylattal a Rail Plus kedvezmény még nem vehető igénybe.) A Bizonylat elővételben nem adható ki, a START Klub kártya és a Kártyabizonylat érvényességének első napja a befizetés napja.

A START Klub kártya igényelhető online módon is, a MÁV-START honlapon (www.mav-start.hu) található elektronikus igénylőlap kitöltésével, amelyhez az igazolványképet is fel kell tölteni. (A fénykép minimum 2,4 cm 3 cm, 300 dpi felbontású).

Az online módon leadott megrendelésnél nincs mód Kártyabizonylat kiadására. A kártya első érvényességi napja az igénylés napját követő 30-ik nap lehet, de az érvényesség első napját akár 90 nappal előre is meg lehet adni.

A kártya átvétele és kifizetése a rendeléskor kiválasztott Menetjegyirodában vagy vasútállomás START Klub átvételi helyként jelölt pénztárában történik.

 

A START Klub kártya átvétele

Az igényléskor megadott e-mail címen vagy telefonszámon munkatársunk értesíti az igénylőt arról, hogy megrendelt kártyája átvehető. A kártya személyesen vehető át az igényléskor kiválasztott Menetjegyirodában vagy vasútállomás START Klub átvételi helyként jelölt pénztárában. Átvételkor a pénztáros ellenőrzi az átvevő személyazonosságát (26 éven aluliaknál a jogosultságot is), és a kártyát átadja az Utas részére. Az átvételt az Utas aláírásával elismeri. A pénztárban igényléskor előre kifizetett kártyák csak a Kártyabizonylat ellenében vehetők át. Az átvevő személyazonosságát ebben az esetben is ellenőrizzük.

 

START Klub kártyával igénybe vehető kedvezmények

A START Klub kártya tulajdonosa számára belföldi forgalomban a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén, valamint a GYSEV magyarországi vonalain 50%-os üzletpolitikai kedvezmény vehető igénybe. A kedvezmény egy útra és menettérti útra is igénybe vehető korlátlan számban. A menetjegyek érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menetjegyek érvénytartamával, de a menetjegyet csak a START Klub kártya érvényességén belül lehet felhasználni.

Menetjegy vásárlásakor az Utasnak jeleznie kell,, hogy START Klub kártyával kívánja a kedvezményt igénybe venni.

 

Kedvezményre való jogosultság ellenőrzése 

Az Utasnak a menetjegyek ellenőrzésekor fel kell mutatnia a kedvezményre jogosító START Klub kártyáját is. A jegyvizsgáló ellenőrzi, hogy az Utas valóban a saját, érvényes kártyájával utazik. Ellenőrzéskor a jegyvizsgáló az Utastól személyazonosító igazolvány felmutatását kérheti.

Amennyiben az Utas nem tudja igazolni a kedvezményre való jogosultságát (nincs nála a kártya, vagy nem a sajátja), úgy a SZÜSZ III. rész C. fejezetben előírt pótdíj felszámításával el kell számolni a kedvezményes és a teljesárú menetjegy közötti különbözetet. Attól az utastól, aki nem a saját nevére szóló, vagy hamísított kártyával kíséreli meg az utazást, a kártyát be kell vonni.

Elveszett, ellopott kártyát nem áll módunkban pótolni.

 

Bevezetési akció

Az Utazás 2008 kiállítás ideje alatt (2008. február 28. március 2. között) a kiállítás helyszínén, valamennyi menetjegyirodában és a GYSEV kijelölt állomásain, akciós áron igényelhető a START Klub kártya. A bevezetési akció keretében a féléves érvénytartamú kártya áráért egy egész éves érvénytartamú kártyát vásárolhatnak Utasaink. A helyszíneken (és www.mav-start.hu honlapon) is biztosított akciós igénylőlap kitöltésével és igazolványkép leadásával, a helyszínen történő befizetéssel igényelhető akciós áron a START Klub kártya. A budapestiMenetjegyirodában és az Utazás 2008 kiállításon működő standunknál ("A" pavilon 201/A) az igénylőlaphoz szükséges fényképet is elkészítjük .

 

Akciós árak egy évre:

                   26 éven aluliaknak:    csak 14.900 Ft,

                   26 éven felülieknek:   csak 19.900 Ft.

 

Az akcióban igényelt START Klub kártyák egységesen 2008. április 1-jétől 2009. március 31.-ig érvényesek. Az akció ideje alatt csak az akciós Igénylőlap használható. 2008. március 3-ától akciós Igénylőlapot nem áll módunkban átvenni!

 

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei