44.210.237.158
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
4
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Malvin nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ötödik sétafika születésnap

Újra eljött az évforduló!

Aki ott volt a tavalyi szülinapon, az emlékszik, hogy milyen jó hangulatú túrák közepette zajlott és arra is, hogy bár beárnyékolta az étket készítő cég hanyagsága (és a porciók töppedsége) a dolgot, mégsem hagytuk elrontani a mulatságot! A tavalyi túrát követően Buszos szervezett egy Sétafika-ráadást, ami legalább olyan jó volt, megspékelve azzal, hogy a szabadban készülődtünk a közös vacsihoz, fát szedtünk, aztán túráztunk egy-egy jót, majd közösen fogyasztottuk el a bográcsokban rotyogó finom falatokat!

A Sétafika szülinap-ráadáson döntöttük el, hogy a következő, jubileumi szülinapot ehhez hasonlóan, a szabadban, saját készítésű bográcsvacsorával ünnepeljük majd: aki akar, kerékpárral jön, aki akar az busszal, kényelmesen, s így elfogyaszthat egy-egy sört, pohár bort, "neagyjisten" egyebet!

A szervezést Buszos Imi vállalta, de láthatóan jó Sétafikás szokáshoz híven, már igen sokan felajánlották a segítségüket az étek elkészítésében, a főzés ideje alatti túra levezetésében. Erről részleteket itt olvashattok és itt tudtok hozzászólni a témákhoz:

Néhány szóban:

Ahogy tavaly a Sétafika-ráadásnál tettük, különbusszal felmegyünk a Nagyirtáspusztára, bográcsozunk a réten. Akinek kedve van, az résztvesz valamelyik túrán, ami onnan indul, akinek nincs kedve túrázni, csak lazulni, az ottmarad a bogrács közelében lazulni, sörözgetni, pihenni. Odafele beugrunk a Dunakeszi Auchan-be bevásárolni.

A költségek:
2000 Ft az akció önköltsége, ami tartalmazza a busz utat oda-vissza, a pörkölt, a kiegészítők, az üdítők, és a torta árát. A maradék pénzen piát veszünk...

1500 Ft a vegáknak a kaja nélküli ár.

800 Ft bicikliseknek

A szülinapra Augusztus 22.-ig (vasárnap) lehet jelentkezni (illetve amíg be nem telnek a buszok). Augusztus 24-ig (kedd) kell beérkeznie a részvételi összegeknek! A számlaszámról itt érdeklődhettek: haratik@citromail.hu
A BULI-nak vége, de ne aggódj! Lesz az elkövetkező években is!

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei