3.238.117.130
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
1
14
nincs
aloldal-nyito

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Béla nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Sétafika túra-jelvény

A harmadik szülinapunk közeledtével a Győző által szervezett Tátra túrán "ötletbörzéztek" a fiúk-lányok, s kiötlötték, hogy érdemes lenne valahogy jelezni is, hogy egy csapat vagyunk. Nagyon kedvesen arra jutottak, hogy kellene készíteni Sétafika logóval ellátott pólókat, kendőket, kitűzőket, stb...

Az emblémás pólók készítését már korábban megoldottuk úgy, hogy vitt pólóra aplikálja fel "Tucatarc" nicknevű túratársunk a Sétafika emblémát, mostanra viszont sikerült baráti áron - szintén egy túratársunk, túravezetőnk - "Tigriske" segítségével a kitűzőkre is megoldást találni. Gyors e-mailezés és tervezés után háromféle kivitelben készül majd el a "Sétafikás-jelvény", amely jó minőségben, biztostűs kivitelben lesz elérhető.

Két "túrázó-jelvény" típus készül (44 mm-es átmérőben) és egy fajta "túravezetős-jelvény" picit nagyobb, 58 mm-es méretben:

"Világos" kivitelű Sétafika túra jelvény
(ha többnyire sötét cuccokban túrázol, kirándulsz):

"Sötét" kivitelű Sétafika túra jelvény
(ha többnyire világos cuccokban túrázol, kirándulsz)::

világos kiránduló jelvény sötét kiránduló jelvény

"Túravezető Sétafika jelvény" (a túrát vezető aktív túravezetőknek):

túravezető jelvény

A jelvények Mars-nál rendelhetők meg (lásd: "Elérhetőség").

A jelvényeket vagy személyesen (túrán, megbeszélt helyen, stb...) tudja átadni kb. egy hetes átfutással vagy elküldi őket a Túravezetőkkel...

A jelvény alkalmas arra, hogy sapkára, hátizsákra, kabátra tűzd, ezzel is jelezve, hogy a Sétafika Csapathoz tartozol. Persze, e nélkül is ide tartozol, ha szeretsz velünk kirándulni, túrázni, kerékpározni, evezni, de a jelvény segít abban, hogy ismeretlenül is észre vegyen a másik, észre vedd a másikat, ha már jártad velünk az erdő-mezőt. Így ismeretlenül is rögtön közvetlenebbül szóltok egymáshoz, hiszen összehoz a közös érdeklődés, a csapatszellem.


gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei