35.172.165.64
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
4
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Vilma nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.02.05 - Vértesi túra Vitányvárhoz pénteken

Most kivételesen pénteken megyünk a Vértesbe, részben a kéktúra útvonalán, és megnézzük egy középkori vár maradványait is

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.02.05 08.30 (péntek)
Tájegység:
Vértes
Táv:
17 km
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túravegyes megközelítéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Találkozó: 8:30, OBI áruház Soroksári úti főbejárata (az a bejárat, ahonnan látni a 2-es villamos megállóját) előtt a Rákóczi-híd (volt Lágymányosi híd) pesti hídfőjénél (1-es, 2-es és 24-es villamosok Közvágóhíd állomásánál van). Az autósok az OBI parkolójában parkolhatnak
Jelentkezés:
Jelentkezés: menj a www.tinyurl.com/vertes-m-vv oldalra, és ott jelentkezz!

Telefonon, SMS-ben vagy Facebookon nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!
A program rövid leírása:
2016.02.05 - Vértesi túra Vitányvárhoz péntekenElérkezett a tavaszi idő! Ezen a héten pénteken 10 fok körüli idő várható, eső nélkül. Pénteken lesz a kirándulás, akkor ráérek, a hétvégén sajnos nem érek rá. Felhívom a figyelmét arra, hogy az emberek nagy része sok szabadnapot vesz ki nyáron és az év végén, és ezek a szabadnapok sokszor nem jól hasznosulnak, csak úgy elmennek. Aki viszont most pénteken vesz ki szabadnapot, az biztos lehet benne, hogy a szabadnap nagyon jól fog telni. Tudom, hogy sokan nem tudják megoldani, hogy eljöjjenek. Ne tévesszen meg senkit, ha előtte való nap erősen fúj a szél, pénteken már jobb idő várható. A Vértesbe megyünk, sok látnivaló lesz az út folyamán, lesznek kilátóhelyek, megnézzük egy 14. századi vár maradványait is. Sok emelkedő nem lesz. (Ha valakinek jó a péntek, csak a kezdési vagy visszaérkezési időpont nem jó neki, írjon, mert lehet megoldás!)

Tervezett útvonal: Szárliget - Mária-szakadék - Vitányvár - Kis-Zsidó-hegy - Nagy-Csákány – Szárliget

Utazás: autóval és tömegközlekedéssel is lehetséges. Ha valakinek nem jut hely autóban, az korábban és más helyről indul, mint azok, akiknek jut. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 17:00 - 18:00 (tömegközlekedéssel ennél később)
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 20:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves, a maximális létszám 16 fő.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-02-05in1650222
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei