34.204.181.91
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
5
nincs
levelezesi_adatok_modositasarol_2017

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Tekla nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Levelezési adatok módosításáról - leírás

A Sétafika 2005-ös indulása után amilyen gyorsan csak lehetőségünk volt, kialakítottuk a belső hírlevél rendszert! Nem hagyatkoztunk más oldalak előregyártott eszközeire, inkább botladozva, de magunk építettünk ki egy ilyet! Fontos volt, hogy az időben kiírt túrák infói eljussanak a túratársakhoz és ebben csak magunkra hagyatkozzunk!

Új rendszer

A levelezőrendszer beállítását már a regisztráció idején el lehet végezni: beállítható, hogy a hét melyik napján, nagyjából melyik órában kapd a hírlevelet, illetve ugyanitt akár le is tilthatod. Tapasztalataink szerint a regisztráláskor ezzel nem nagyon szoktak bíbelődni, mindenki hagyja a gyári beállítást. Viszont idővel alakulhat úgy, hogy valamiért más időpontban szeretne kapni valaki levelet vagy nem is kér értesítőt róluk (pl. hosszabb külföldi távollét, hosszabb felépüléssel járó baleset, stb.).

Nos, ilyenkor szokott jönni a gond, ugyanis a Sétafika egy elég nagy webfelület és a sok lehetőség közül minden igyekezetünk ellenére nem mindig nyilvánvaló, hol kell keresni az adott beállítási lehetőséget! Hogy ez a jövőben ne így legyen és tényleg könnyen lehessen elvégezni a levelezési módosításokat, elkészítettük a speciálisan erre kialakított felületet:

[Levelezési adataid módosítása]

A jövőben minden hírlevél végén ott lesz a fenti link, ráadásul úgy fogjuk megoldani, hogy a linkre kattintva mindjárt be is jelentkezzen a delikvens, így a jelszó esetleges elfelejtése esetén sincs akadálya a hírlevél letiltásának vagy kiküldési idejének módosításának.

gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei