18.232.56.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Stefánia nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2008.05.01 - Ceskij Krumlov középkori időutazás

Csodálatos utazás Ceskij Krumlovba a világörökség részét képzö középkori cseh gyöngyszembe és környékére.

Túravezető:
Pici
Indulás:
2008.05.01 07.00 (csütörtök)
Érkezés:
2008.05.03 (szombat)
Tájegység:
Csehország
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Kombinált túra (gyalog+vizi, kerékpár+gyalog, stb...)könnyű túra enyhe emelkedőkkelTöbb napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
11500 Ft
Teljes szállásköltség:
12600 Ft
Összes egyéb költség:
6300 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Etele tér
A program rövid leírása:
2008.05.01 - Ceskij Krumlov középkori időutazásKedves Barátaim!

Egy csodás kirándulásra hívlak meg titeket május 1-és 3. közt Dél Csehországba: az UNESCO örökségnek nyilvánított Ceskij Krumlovba.

Indulás: 7. órakor az Etele térről ( a Flóra előtt vár a busz)
Program: máj. 1 Az M1-en utazás (rövid M o.- kávészünettel)az Ausztriai Melk-be. Itt az Apátság templomának (bőséges barokk aranyozás) megtekintése után, Linznél északra fordulva érjük el Csehországot, megállunk egyből Rozmberk csodás reneszánsz váránál, és rövid idő múlva pedig már Krumlov városában vagyunk.(ez egy XIII. századból megmaradt műemlék rezervátum) Szállás, elhelyezkedés, (a városközpontban a busztól 300 m.-re) és az esti, alkonyi város felderítése. Vacsora egy hangulatos étteremben a centrumban. Máj 2: Városnézés: Vár, Belváros, Színház (különleges: a nézőtér fordul el), és a Sörgyár, délután Ceske Budejovice Dél Csehország fővárosa a Gótika és a Reneszánsz meglepő szépségű együttese. A városnézés után egy szép sétát teszünk a legtipikusabb Cseh településen Trebonban, a teljes egészében épenmaradt városkában. Látogatást teszünk a Várban (a szépség és a harmónia mesebeli ötvözete) megnézzük a Hóhér házát. Szabadidő, majd indulás haza. Vacsora a sok kis étteremben egyénileg. Máj 3. Reggeli (a szálláson), után elbúcsúzunk Krumlovtól és Telc városát (az igazi Olasz reneszánsz megtestesítőjét ) megtekintve utazunk több kisebb megállóval Csehországon át hazafelé. Brünnél egy órás vásárlási lehetőség Érkezés 20 óra körül a Kelenföldi Pu.-hoz.
Szállás : 2,3,4,és egy 6 ágyas szobában, jelentkezéskor egyeztetve 650-és 950 Kcs között.
Utazás: Szlovákiai (Komárnói) busszal (Sofőr: Elek)
Az utazáshoz elég a Személyi igazolvány!
Biztosítás: Az Európai Unióban minden anyaországi biztosítottat megillet a teljes (amit ottani állampolgárként kapnál a biztosításra) biztosítás. Ezt az ingyen kiváltható Európa Uniós TAJ Kártya biztosítja. Ezt bőven elég. A Teve utcában (munkaidőben) lehet kiváltani. /Nincs benne poggyászkár, vagy mentős hazaszállítás. Ezt továbbra is csak az Utasbiztosítás nyújtja./
Ellátás: Első este vacsora, harmadik nap reggeli. (A szálláson van étterem, a fennmaradt étkezéseket így hátizsákból, az étteremben, vagy más hangulatosabb helyen lehet megoldani.)
Költségek: Busz költsége:11.500 Ft. Étkezés 2200 Ft. Szállás: 6900 és 10 400 Ft közt Belépők:6300 Ft, Tehát összesen Csak: 26.900-és 30.400 Ft között mozog.
Kívánságra más típusú szállást is tudok szerezni, de ezeket csak velem lehet egyeztetni (Ez egy kis város, ezek kis hotelek)
Kutya nem jöhet. Aki szeretné, mód van a Moldva folyón (Vltava) Krumlovba egy Kb. másfél órás Raftingra a Déli Városkaputól a Sörgyárig. (2 zúgó) (Mellény Hajó Vezető Kb. 600Kcs)
A túra fő szervezője Kováts Levente barátom!
Kapcsolódő linkek:
2008-05-01in35449020
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei