54.158.251.104
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Ferenc nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.01.03 - Új év köszöntő Nagy-Szénáson

A 2009-es évad első túrája tőlem. Gyere, koccintsunk fent!

Túravezető:
Mars3696
Indulás:
2009.01.03 09.00 (szombat)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
9 km
Szintemelkedés:
400 m
Rövid túra (6-18 Km)sok-sok erős emelkedő-lejtő, vagy közepes emelkedőkkel tarkított, ám nagyon rossz útviszonyokEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Mars3696

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Akik bírják a kaptatót és a hideget (na, meg lehet, hogy a havat)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
tali az Árpád-hídi buszpályaudvar várójában. Onnan Volán busszal megyünk (az autókat a felüljáró alatti parkolónál lehet hagyni)
A program rövid leírása:
Új év köszöntő Nagy-Szénáson - Mars3696 - VÁLTOZÁS! Ésszerű indokokra hallgatva nem autóval, hanem Volán járattal megyünk ki Pilisszentivánra! A busz 9:15-kor indul Pilisszántó felé. A jegyet \"Pilisszentiván PEVDI-megállóig\" kell megvenni. Így nem lesz külön gond a Muflon-csárdával és Dorka kutyulájával sem. ;-) 2009 ...reméljük jó év lesz mindenkinek. Mi mindenesetre igyekszünk jól kezdeni. A Szilveszteri másnaposságot kiheverve kiszellőztetjük a fejünket fent a Nagy-Szénáson. Az autóbusz pályaudvarról kimegyünk autókkal Pilisszentivánra és felmegyünk, ameddig lehet a S jelzés mentén. Leparkolunk, aztán az Antónia-árkon felkaptatunk a hegyre a K jelzésig. Innen a K jelzésen felmászunk a Túristaház emlékfalig, majd a csúcsra. Itt - főleg ha addig havazik - igen hideg lesz remélhetőleg, de a pezsgő csak nem fagy meg. Koccintunk ki-ki hozott poharával (a pezsit én viszem), aztán az időjárás függvényében vagy a K - K+ jelzésen kerülve vagy a P jelzés felé rövidítve a Hosszú-árkon jövünk vissza. A táv nem nagy, de ha esett előtte a hó, akkor garantáltan kidöglünk felfelé, tehát senkit se tévesszen meg a dolog! :) Odafenn igen erős szél szokott lenni, úgyhogy sapka, sál, kesztyű kötelező cumó, mint ahogy a normális baki és kabát is. A poharadat ne hagyd otthon! ;) Jelezd a fórumon ha jönni szeretnél hogy úgy számoljunk autókkal.
2009-01-03in94281943
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com