35.172.201.102
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181217110001_tel.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Lázár nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.04.21 - Mária út - az első szakasz avatása

Várunk mindenkit, hogy idén (is) együtt indítsuk útnak a Budapestről Csíksomlyóba tartó gyalogos zarándokokat, akikkel az első kilométereket a frissen felfestett Mária út jelzések mentén tesszük meg. A nap folyamán tetszőleges távra be lehet kapcsolódni.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2009.04.21 08.00 (kedd)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
A Mária zarándokút Mariazelltől Budapesten át Csíksomlyóig fog vezetni, kijelölt gyalogos útvonalként. A jelzések felfestése megkezdődött az elmúlt hetekben a Budai-hegységben.

Április 21-én Budapestről útnak indul egy kisebb csoport, hogy 40 nap és 920 kilométer gyaloglás után május 30-ra Csíksomlyóra érkezzék, és részt vegyen a pünkösdi búcsún.

Ebből az alkalomból a Mária Út Egyesület vár mindenkit, hogy minél többen ismerjék meg a Mária út kezdeményezést, és hogy együtt induljunk el a zarándokokkal Csíksomlyó felé, legalábbis az első néhány kilométeren. Városmajorig tartanak az új jelzések, az első 6 km, de lehet tovább is jönni!

A helyszín megközelíthetése: a Moszkva térről induló 90 és 90A autóbusszal a Normafa megállóig vagy gépkocsival idáig. A Normafa Síház mögé menve találjuk a Mária út jelzéseit, ezeket kövessük bal kéz felé indulva. Gyalogosan kb. 5-10 perc.

További információ a (link)http://www.mariaut.hu(/link) oldalon.
2009-04-21in83945383
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com