3.84.186.122
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20190116112001_tel.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gusztáv nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.09.19 - Séta a Mária út budai szakaszán

Az Európai Kulturális Örökség napjai keretében teszünk egy szép sétát a Mária zarándok- és turistaút egyik újonnan kijelölt szakaszán. Közben a helyszíneket \"szakavatottak\" mutatják be: pl. szerzetes, szobrász, sekrestyés... Találkozhatunk a Mária út szervezőivel, s az idén 40 napon át vándorló zarándokokkal, akik Budapestről Csíksomlyóba mentek a tervezett útvonalon.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2009.09.19 09.00 (szombat)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
7 km
Szintemelkedés:
300 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki érdeklődik...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
Szent István halálakor Szűz Mária oltalmába ajánlotta hazánkat. A Szűz Máriáról elnevezett 1400 km-es gyalogos Mária Út kiépítésével egyesületünk
a zarándoklatok ősi magyar hagyományát szeretné feleleveníteni, a szakrális helyeket megismertetni Mariazell és Csíksomlyó között, \"magyar el Camino\"-ként. A séta útvonala: Budaszentlőrinc, pálos kolostorrom - Budakeszi, Himnusz szobor - Makkosmária kegytemplom - Normafa, Szent Anna-rét, 7 km. Útközben a helyszínek bemutatása, beszélgetés az út szervezőivel és zarándokaival.
2009-09-19in11112884
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com