3.236.97.49
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20200704101503_nyar.jpg
0
1
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Ulrik nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.10.17 - Pál-völgyi cseppkőbg. és budai hegyek

Jöhetsz a barlangba, utána a budai hegyekbe, vagy mindkettőre.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2009.10.17 09.30 (szombat)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
lásd a bővebb leírásnál
A program rövid leírása:
2009.10.17 - Pál-völgyi cseppkőbg. és budai hegyekA Pál-völgyi cseppkőbarlangba szervezek egy látogatást szombaton.
9:35-kor találkozunk a Kolosy téren a 65-ös busz megállójánál, és busszal megyünk kb. 4 percet. Ha autóval jösz, jöhetsz közvetlenül a barlanghoz (10 perccel korábban érkezz és mondd el nekik, hogy én szerveztem a csoportot). A túra 10:15-kor kezdődik, és 50-60 perces. A barlangtúra után egy kirándulást szervezek a budai hegyekbe azoknak, akik szeretnék folytatni.

Íme a barlang oldala. Képeket láthatsz rajta, és útmutatást arról, hogy hogyan lehet oda autóval eljutni:
http://www.palvolgyi.atw.hu/

A belépődíj 1050 Ft, és 785 Ft gyerekeknek, tanulóknak és nyugdíjasoknak. 5 év alatti gyerekek nem látogathatják. A hőmérséklet 10 fok körüli. Gyere kényelmes cipőben, de egyébként semmilyen különleges ruha nem szükséges.

A barlangtúra után folytathatjuk egy kirándulással a budai hegyekbe. A programnak ez a része az időjárástől függ. Sokkal jobb idő várható szombatra, mint mára, gyengébb szél és remélhetőleg semmi eső. Jöhetsz a barlangtúrára, a kirándulásra vagy mindkettőre. Ha csak a kirándulásra jösz, gyere a barlang bejáratához 11:15-re! A kirándulásra ne feledj ennivalót és vizet (minimum 1 liter) hozni!

A tervezett útvonal: Pál-völgyi barlang - Mátyás-hegy - Remete-hegy - Tábor-hegy - Hármashatár-hegy - Homok-hegy - Hűvösvölgy - Kis-Hárs-hegy - Szépjuhászné - János-hegy - Normafa, kb. 12 km, és le lehet csatlakozni Hűvösvölgynél és Szépjuhásznénál.

Ha szeretnél írni, írj mielőbb a fórumra! Írd meg, hogy a Kolosy téren vagy a barlangnál szeretnél-e találkozni, és hogy melyik programon szeretnél részt venni (barlang, kirándulás, vagy mindkettő), és hány embert hozol.

A barlangtúrára előzetes jelentkezés szükséges, a helyek száma korlátozott. Csütörtökig várom a jelentkezésedet.
2009-10-17in11114473
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com