3.227.249.234
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191017115502_osz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hedvig nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2009.12.27 - Budapest by Night - a Gellért-hegyről

Az elmúlt téli nagy sikerre való tekintettel most Karácsony tájékán is megszervezem ezt a kis város(ra le)nézős túrát: esti séta a kivilágítatlan Gellért-hegyen, kilátással a városi díszkivilágításra

Túravezető:
Fdorka
Indulás:
2009.12.27 16.30 (vasárnap)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
200 m
Rövid séta (1-6 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Éjszakai túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
AtillaLappantyú

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Akik szeretik a szép kilátást és a sötétben csavargást
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
\\\"A Gellért-hegy Budapest egyik legjellegzetesebb látnivalója, valamint innen nyílik az egyik legszebb kilátás a fõvárosra. A XI. kerületben található 235 m magas hegy kedvelt kirándulóhely, mely történelmi és természeti értékekben egyaránt bõvelkedik. A Gellért-hegy - melyet gyakran Budapest ékkövének is neveznek- valamint a hozzá tartozó természetvédelmi terület 1987 óta a világörökség része.\\\"

Az elmúlt téli \\\"túra\\\" nagy sikerére való tekintettel, idén Karácsony tájékán is teszünk esti sétát a Gellért-hegyen. Körbenézünk a hegy oldalából a kilátóteraszokról, gyönyörködünk az esti kivilágításban a jórészt közvilágítás nélküli sétányokról.

Aki szeret fényképezni, hozza az apparátját, megvárjuk, míg a remekművet elkészíti. :) Közben tesóm mesél egy-két érdekességet a Gellért-hegyi látnivalók történetéről, érdekes épületekről.

Sötétben, hidegben lassan fogunk sétálni, és sokszor megállunk majd fényképezkedni, öltözzetek melegen!
2009-12-27in61210279
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com