54.221.147.93
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181211112001_tel.jpg
0
6
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Árpád nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2010.08.28 - Nagyirtás körbe-körbe

A Sétafika szülinapra én is beszállok egy túrával. Hogy legyen miből válogatni :))
A túra Nagyirtástól délre fekvő részeket járja be, megnézzük Márianosztrát és Kóspallagot. Ezen a túrán nincs kiszállási lehetőség és kicsit hosszabb is, mint az eddig meghirdetett túrák, ezért inkább az elszántabbaknak ajánlom.

Túravezető:
Körte
Indulás:
2010.08.28 10.30 (szombat)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
21 km
Szintemelkedés:
830 m
Középhosszú túra (15-35 Km)sok-sok erős emelkedő-lejtő, vagy közepes emelkedőkkel tarkított, ám nagyon rossz útviszonyokEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Körte

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Akik szeretnek gyorsan haladni
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2010.08.28 - Nagyirtás körbe-körbeA túra első felében a zöld jelzést követve elmegyünk Márianosztrára. Útközben felmászunk minden lehetséges hegyre, ahonnan szép kilátás nyílik (pl. Nagy-rét, Kopasz hegy). Így aztán ezen a röpke 5 km-en a túra szintjének majdnem felét le is tudjuk :) Márianosztrán a tartalékok feltöltésére kicsit kocsmázunk.
Eztán tovább megyünk Kóspallagra a piros jelzésen. Ez egy picit hosszabb táv, viszont a szint nem túl sok. Itt a visszaútra több lehetőség is van, így ez akár menet közben is változhat. A jelenlegi terv szerint az új kéken indulunk el és a sárga négyzeten át jutunk vissza a zöld jelzésre, majd ezen térünk vissza Nagyirtásra.
A túra távja miatt egy picit tempósabb haladásra van szükség, hogy még időben visszaérjünk és nekünk is maradjon a vacsorából :)) Ezért azt kérném, hogy azok jelentkezzenek erre a túrára, akik ezt bírják.
2010-08-28in61332289
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com