3.227.249.234
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191017115502_osz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Hedvig nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2010.09.04 - Budafoki Borfesztivál

Borfesztivál és egyéb finomságok - főleg nem túrázóknak :)

Túravezető:
Tigriske
Indulás:
2010.09.04 11.00 (szombat)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)városnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Nappali és éjszakai vegyes túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Galéria:

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki magányos
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2010.09.04 - Budafoki BorfesztiválNagytétényi Kastély és Budafoki Borfesztivál

Találkozó:

2010. szeptember 4.-én szombaton 11 óra Móricz Zs. körtér 6-os villamos végállomása - de lehet menet közben is csatlakozni.

Költség:

BKV bérlet vagy jegyek (4 db)- a Kastélyba a teljes áru belépő 600,- Ft (kedvezmények vannak) - és természetesen zsebpénz, ha borocskát akarsz kóstolgatni - vagy éppen ökörfarkára fájna a fogad :)

A programról:

11 órakor találkozunk a Móricz Zs. körtéren a 6-os villamos megállójában - utána felszállunk a 33-as buszra, mely kivisz minket Nagytéténybe - a Kastélyhoz.

A 18. században épült, parkkal körülvett Száraz-Rudnyánszky kastély felújítva, eredeti pompájában vár bennünket, termeiben tekinthető meg az Iparművészeti Múzeum állandó bútortörténeti kiállítása, mely Európában egyedülálló módon és gazdagságban mutatja be a bútorművesség kézműves korszakát a 14. századtól a 19. sz. közepéig.

Itt eltöltünk pár órát - a kastélypark gyönyörűen rendezett, füves, fás, virágos - kikapcsolódásra tökéletes.

Utána visszajövünk a 33-as busszal Budafokra és belevetjük magunkat a borfesztivál hangulatába - pincejárásába - ki - mit szeretne :)

Amúgy Budafok alatt 24 km-es pincerendszer van, ebből 12 km látogatható. Na, nem szeretnék senkit sem fárasztani a kilométerekkel - ez csak tájékoztató jellegűűűűűű :)


A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát - aki még nem volt borfesztiválon - megismerje milyen a hangulata egyáltalán - lesznek zenés előadások különböző stílusban - különböző pincékben, a programot itt meg lehet nézni:

http://www.budafokiborfesztival.hu/

de viszem magammal én is kinyomtatva.

Mindenkit várok szeretettel - kicsiket, nagyokat, unatkozókat, magányosokat - most lazítunk egy kicsit ezen a hétvégén - köszöntjük az őszt, köszöntjük egymást - hiszen régen találkoztunk már :)


tigriske
tigriske@gmail.com
06308512195

2010-09-04in61338750
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com