3.235.172.213
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20200602113003_tavasz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Anita, Kármen nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2010.12.30 - !! BÚÉK 2011 !!

Töltsünk pezsgőt a bakancsunkba és koccintsunk az új évre!

Túravezető:
R0t0
Indulás:
2010.12.30 07.00 (csütörtök)
Érkezés:
2011.01.02 (vasárnap)
Tájegység:
Bakony
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Több napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Nappali és éjszakai vegyes túra
Túra során geoláda
Túra érint OKT szakaszt
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
3000 Ft
Teljes szállásköltség:
7200 Ft
Összes egyéb költség:
1600 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatalok, felnőttek (25-55 év között)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
Sziasztok!

Még 1, maximum 2 hely van!! (Visszamondás miatt.) Tapasztalt természetjáró, társasági emberek előnyben! Írj vagy hívj, már kevés az idő! (12.24.)

Bővebben a fórumban!

Időtartam:
Négy nap, dec.30-tól reggeltől jan.2 vasárnap délutánig.

Helyszín:

Szállásunk a Vértes északnyugati csücskében lesz, egy hangulatos turistaszálláson. Megközelíthető Mór/Árkipuszta vagy Pusztavám felől. A résztvevőknek pontos térképet, koordinátákat, útmutatást adok. Fotók: lásd a csatolt linken.


Eddig visszaigazolt jelentkezések


Túratervezet, programok:


A túraprogramok az időjárás függvényében változnak!

Előreláthatólag 30-án reggel indulunk Budapestről együtt teleautókkal. A Burok völgyben és környékén jól lefárasztjuk magunkat, majd este elfoglaljuk a szállásunkat. Ezek után ismerkedési est némi üdítő elfogyasztásával.. ;)

Dec.31-én óévbúcsúztató túra. (Vértes?Bakony). Kora délután visszatérünk a szállásra és kezdődik a szilveszteri mulatság, főzünk, játszunk (csapatvetélkedők!) beszélgetünk, további üdítő italokat fogyasztunk, kajálunk. Éjfélkor koccintunk és rakétákat lövünk az égbe. Ezek után kultúrmódon mulatozva megpróbáljuk elveszíteni időérzékünket, esetleg aki nem bír az erejével az éjszakai túrára indulhat a tábor körül.

Jan. 1-én érthető okokból legkorábban délben indul csak a túra. Délelőtt lencsegulyást főzünk, majd ebéd után egy kb. 4-5 órás kímélő túra, valószínűleg a Gajamenti tanösvény és a környező dolomitgerincek. Este búcsúbuli és az ebéd maradékának elfogyasztása annak, aki még bírja.... Többieknek bealvás. :)

Jan. 2-án reggel autókkal végleg elhagyjuk vértesi szállásunkat, irány Csesznek, Ördög-árok + Kő-árok körtúra. Kb. du. 4-5 körül zárunk, majd mindenki haza.

A 4 nap alatt vélhetőleg számos geoládát is érintünk majd, a teljesség igénye nélkül: GCBUVO GCKOAR GCMEBA GCGAJA stb.Költségek:

Közös költség:
A bólé, a kaják, meglepetés, vetélkedő díjazás, szétosztva fejenként kb. 1600 Ft/fő.

Szállás:
3 éjszaka 7200 Ft/fő. 2 éjszakára 6000 Ft/fő.
(2 éjszakára már csak várólistára jelentkezhetsz!)

Utazás:
Budapesthez képest kb. 300km-t autózunk összesen a 4 nap alatt teleautókkal. Pályamatrica nem szükséges. (Teleautó, tehát csak akkor biztos a helyed, ha lesz autó ahova beférsz vagy neked van autód! A helyeket összeszervezzük.)Jelentkezési határidő:
Amíg a létszám be nem telik!

Mit fogunk csinálni?
Krampampuli készítés, lencsegulyás, paprikás krumpli főzése, borok, sörök maradéktalan elfogyasztása, ismerkedés, hatalmas nevetések, mindenki által emészthető zene diszkrét hangerővel, napi pár óra alvás és természetesen a \"maradék\" időben élménygazdag TÚRÁK.

Túrák várható nehézségi szintje és tempója?
\"Átlagos\". :-) Teljesítménytúrára ne számíts, de aszfaltúton andalgásra se.Ne felejtsd el, hogy tartjuk magunkat az alapszabályhoz: aki jelzi a részvételi szándékát, az még csak érdeklődő. Aki már be is fizette az előleget, az lesz résztvevő. A helyfoglaló pénz összegéről, átadásáról, esetleges visszalépés módjáról közvetlenül egyeztessünk.

Mindenfajta további részlettel, kérdéssel, jelentkezéssel és esetleges változással kapcsolatban emailben vagy telefonon értekezzünk.

roto@lajt.hu címre írj vagy csak ezzel a túrával kapcsolatban a 309606141 számon kereshetsz.

2010-12-30in61388156
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com