54.224.56.126
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181023022501_osz.jpg
0
11
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gyöngyi nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.01.30 - Szép kilátás a Csiki-hegyekből

Pont megfelelő lesz vasárnap az idő egy téli túrához. A Budai-hegység egy látványos részét fogjuk bejárni egy rövidebb útvonalon.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.01.30 10.00 (vasárnap)
Tájegység:
Budai-hegység
Táv:
11 km
Szintemelkedés:
300 m
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2011.01.30 - Szép kilátás a Csiki-hegyekbőlNagyon jó téli idő várható vasárnap, sok napsütéssel, eső és havazás nélkül. Ráadásul a hőmérséklet is pont 0 fok alatt lesz, így nem lesz túl hideg, de nem is lesz sár, érdemes kihasználni.

A Budai-hegységbe megyünk egy olyan útvonalon, ahonnan szép kilátás nyílik a környező tájra. A Móricz Zsigmond körtéren találkozunk 10-kor a 6-os villamos végállomásánál. Busszal megyünk Budaörsre. Akinek van BKV bérlete, annak elég egy 155 Ft-os kiegészítő jegy, akiknek nincs, az rendes BKV jeggyel utazhat. Nem fogunk időt tölteni azzal, hogy jegyeket veszünk, hanem egyből indulunk, ezért javaslom, hogy előre biztosítsátok a jegyeket.

A tervezett útvonal: Budaörs - Csiki-puszta - Huszonnégyökrös-hegy - Csík-hegy - Farkas-hegy - Piktortégla-üregek - Csillebérc, kb. 11 km, 300 m emelkedő. A Moszkva téren fejezzük be a túrát, 3 körül térünk vissza (bár némi késedelem elképzelhető). Vannak rövidítési lehetőségek is. Az időjárástól és a tereptől is függ majd a túra hossza. Közepes sebességgel fogunk haladni, az jöjjön, aki ezt bírja. Nem tarthatunk túl sok szünetet ilyen hidegben.

Ha szeretnél jönni, írj január 29, este 9 óráig! Akkor hívj csak telefonon, ha mindenképp beszélnünk kell, és e-mail vagy SMS nem alkalmas a célra. Ne feledj elég ennivalót és vizet hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Ha nagyobb eső, havazás, erős szél vagy nagyon hideg idő várható, a túra elmarad, és előző este 11-ig e-mailben értesítem a jelentkezőket. Figyeld a fórumot! Ha kéred, SMS-ben is értesítelek ebben az esetben.
2011-01-30in61513715