3.238.117.130
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
11
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Béla nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.04.03 - Miskolc városnézés

Megnézzük Magyarország egyik legnagyobb vidéki városát, ami nagyon sok szép és érdekes látnivalót kínál

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.04.03 09.30 (vasárnap)
Tájegység:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid séta (1-6 Km)városnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
9:30-kor találkozunk az Újpest-városkapu autóbuszállomás XIII. kerületi jegypénztáránál. Aki metróval jön a Deák tér felől, kiszállás után sétáljon a metró haladási irányával ellentétesen, míg a jegypénztárhoz nem ér.
A program rövid leírása:
2011.04.03 - Miskolc városnézésE-mail címem: gabormturak@gmail.com . A Sétafika beépített e-mail küldő rendszerében nem fogadok üzeneteket.

Most vasárnapra Magyarország egyik legnagyobb vidéki városába hívlak benneteket, Miskolcba. A területen már több, mint ezer éve élnek magyarok, és Miskolc már a XIV. század óta város. Itt működött az ország első magyarul előadó kőszínháza, és a csodálatos természeti értékeket őrző Bükk lábánál található. Sok értékes XVIII.-XIX. századi épülete maradt meg. 2008-ban a Kultúra Magyar Városa díjat nyerte el. Az, hogy mit fogunk megnézni egy nap alatt, attól függ, hogy mennyire gyorsan haladunk. A terveim szerint be fogjuk járni Miskolc régi épületekkel teli belvárosát, felmegyünk az Avas kilátójába, és megnézzük a diósgyőri várat. Miskolc történetéből és látnivalóiból felkészülök, és elmondom nektek a legérdekesebb és legfontosabb tudnivalókat. Sok cég nagy összegekért végez ugyanilyen munkát, én nem kérek érte pénzt, szívesen megteszem ezt a barátaimért.

9:30-kor találkozunk az Újpest-városkapu autóbuszállomás XIII. kerületi jegypénztáránál. Aki metróval jön a Deák tér felől, kiszállás után sétáljon a metró haladási irányával ellentétesen, míg a jegypénztárhoz nem ér. Autókkal fogunk menni, vonattal annak lenne igazán értelme jönni, akinek valamilyen utazási kedvezménye van, vagy aki eleve Miskolc közelében lakik. Elég sok autós van a kirándulók között, tehát jó esély van arra, hogy mindenkinek jut autóban hely. Az útiköltség összesen kb. 3000 Ft lesz fejenként. Az út kb. 1 óra 40 perc hosszú, autópályán gyorsan odaérünk. A visszaérkezés időpontja rugalmas, az autókat visszaúton annak megfelelően oszthatjuk be, hogy ki szeretne 6-ra, 7-re, vagy 8-ra hazaérni.

Ha szeretnél jönni, jelentkezz április 2. 18 óráig! Az autós szervezés miatt fontos, hogy add meg a telefonszámodat, mert különben nem tudlak értesíteni változás esetén. Április 2-n már mindenképp SMS-ben is jelentkezz. Az autó nélküli jelentkezők feltételezhetik, hogy jut nekik autó, amíg nem írok mást. A jelentkezőket arra kérem, hogy tényleg akkor jelentkezzenek, ha aztán nem fogják lemondani a jelentkezést, és ha valaki autóval jön, akkor vállalja az autós utat, ha az autója tényleg megfelelő műszaki állapotú, és nem áll javítás alatt. A jelentkezők száma korlátozott, ezért jelentkezz minél hamarabb! A program végén beülhetünk egy étterembe, de ettől függetlenül készülj elegendő ennivalóval és vízzel! A program rossz idő esetén elmarad (most jó időt jeleztek előre).
2011-04-03in61703730
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei