54.161.116.225
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181022125502_osz.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Előd nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.04.10 - Szép-bérc és Ló-hegy-erdő

Egy közepesen hosszú túrát teszünk a Börzsönyben, több kilátóhelyet érintve.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.04.10 09.40 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2011.04.10 - Szép-bérc és Ló-hegy-erdőE-mail címem: gabormturak@gmail.com . Ne a Sétafika beépített e-mail küldőjét használd, mert azon nem fogadok üzeneteket.

Napos idő várható vasárnap, eső nélkül, és ráadásul most nyílnak az első tavaszi virágok, ami remek alkalom egy kirándulásra a Börzsönybe.

A tervezett útvonal: Kóspallag - Kisinóci-turistaház - Szép-bérc - Nagy János-tető - Kisirtáspuszta - Érsek-tiszás - Ló-hegy-erdő - Kóspallag, kb. 17 km, 500 m emelkedő. Lesznek szép kilátóhelyek, és az emelkedők nem lesznek nagyon meredekek. Azok, akik rövidebb távon szeretnének menni, vagy korábban haza akarnak érni, a túra közben lecsatlakozhatnak és visszafordulhatnak, számukra a táv csak kb. 10-12 km. A túra közepes nehézségű lesz. Közepes sebességgel fogunk haladni, az jöjjön, aki tudja tartani ezt a tempót.

Találkozó: Nyugati pályaudvar, jegypénztár helyiségének közepe, 9:40. Visszaérkezés Budapestre teljes út esetén este 7-8 óra, ha valaki rövidebb utat választ, akkor már akár 5 órára visszaérhet. Utazhatunk autóval és vonattal is, remélhetőleg mindenkinek jut szabad hely autóban. Aki tud autóval jönni, az jöjjön autóval a találkozó pontra, mert annak több előnye van (és még olcsóbb is). Az útvonal az utazás módjától függően kissé módosulhat.

Ha szeretnél jönni, írj e-mailt április 9, este 6 óráig, és ha autóval jössz, írd meg, hány szabad hely van még az autóban! Akkor hívj csak telefonon, ha mindenképp beszélnünk kell, és e-mail vagy SMS nem alkalmas a célra. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Rossz idő (nagy eső vagy viharos szél) esetén a túra elmarad, vagy ha bizonytalan az időjárás, akkor közelebbi helyre megyünk. Ebben az esetben előző este 9-ig e-mailben értesítem a jelentkezőket. Figyeld az e-maileket! Ha kéred, SMS-ben is értesítelek ebben az esetben.
2011-04-10in61725626