54.198.15.20
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181019110001_osz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Nándor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.06.05 - Salgó-vár és Holló-kő

A Börzsönyben egy olyan úton fogunk végigmenni, ahol az út mentén sok szép kilátóhely van. Megtekintjük Salgó-várat is.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.06.05 09.30 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
14 km
Szintemelkedés:
700 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2011.06.05 - Salgó-vár és Holló-kőE-mail cím: gabormturak@gmail.com . Erre írj, ne a Sétafika beépített e-mail küldőjére!

Vasárnap a Börzsönybe megyünk. Egy olyan útvonalat találtam, ahol a térkép szerint nagyon sok olyan pont van, ahol szép kilátás nyílik a tájra. Sok napsütés és 27 fok körüli idő várható.

Tervezett útvonal: Perőcsény - Kis-Sebestyén-rét -Salgóvár - Kövirózsás - Holló-kő - Ökör-orom - Jancsi-hegy - Perőcsény.
Hossz: kb. 14 km, 700 m emelkedővel.
Nehézség: közepes
Találkozó: 9:30, Újpest-városkapu autóbusz állomás jegypénztár, XIII. kerület (aki a metróval a Deák tér felől jön, a metróból való kiszállás után sétáljon visszafelé, és a pénztárhoz jut el).
Hazaérkezés: este 6:30 - 7 körül
Autós utazás: csak autóval lehet utazni
Jelentkezési határidő: június 4., este 6 óra
Jelentkezési tudnivalók: írd meg, hogy autóval tudsz-e jönni, és ha igen, hány szabad hely lesz még az autóban! Azt is írd meg, ha szükség esetén meg tudod oldani, hogy autóval jössz. Írd meg a mobil számodat is! Előző este 10-ig megírom e-mailben és SMS-ben azoknak, akik nem autóval jönnek, hogy van-e helyük autóban. Minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Csak megfelelő műszaki állapotú autóval jöjjenek az autósok. Ha valaki jelentkezett, és mégsem tud jönni, azt a jelentkezési határidőig jelezze.

Közepes sebességgel fogunk haladni, az jöjjön, aki tudja tartani ezt a tempót. Lesz kb. 3 km keményebb emelkedő az elején, utána már könnyebb lesz. Többször meg fogunk állni gyönyörködni a tájban és fényképezni. Ha szeretnél jönni, írj e-mailt! Akkor hívj csak telefonon, ha mindenképp beszélnünk kell, és e-mail vagy SMS nem alkalmas a célra. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Bizonytalan időjárás esetén közelebbi helyre megyünk, a találkozóhely változatlan. Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig e-mailben értesítem a jelentkezőket. Figyeld az e-maileket és a fórumot! Ha kéred, SMS-ben is értesítelek ebben az esetben.
2011-06-05in33305695