18.232.56.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Stefánia nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.07.09 - A világ legkisebb városainak útjai.

Horvátország, a világ legkisebb városainak útjai.Kerékpártúra, történelmi és gasztronómiai körutazás minden ami belefér egy kerékpáros túrába az itt megtörténhet és meg is történik.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2011.07.09 08.00 (szombat)
Érkezés:
2011.07.18 (hétfő)
Tájegység:
Horvátország
Táv:
1200 km
Szintemelkedés:
800 m
Extrém kerékpár túra (Komolyabb felkészülést, jó erőnlétet igényel)könnyű túra enyhe emelkedőkkelTöbb napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Nappali és éjszakai vegyes túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
25000 Ft
Teljes szállásköltség:
25000 Ft
Összes egyéb költség:
25000 Ft
A költségekről:
A költségek önköltségi árak,7.500,- Ft/nap -10 nap a túra hossza -, tartalmazza a szállás, a napi teljes ellátás - reggeli és vacsora \"svédasztalos\", ebéd étteremben -, a kísérő autó illetve az egyéb felmerülő kiadásokat.
Költőpénz, fakultatív programokra a belépőkről külön kell gondoskodni.
Az egyéb foglalások - szállás, étterem - végett ajánlott legkésőbb a túra indulási napját megelőzően 10 nappal regisztrálni e-mailben a túrához.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
7400 Kaposvár, Bethlen tér (Domus parkoló)
A program rövid leírása:
2011.07.09 - A világ legkisebb városainak útjai.Ez a Horvátországi kerékpáros túra nem teljesítménytúra, bár nagy távot teszünk meg - közel 1200Km-t-, ez inkább egy kellemes 10 napos aktív nyaralás, gasztronómiai, történelmi és kulturális körúttal elegyítve. Olyan tájakon haladunk át, amelyen eddig csak átroboghatott autóval, itt a lehetőség, hogy az ott élő embereket, a kultúrájukat, szokásaikat, gasztronómiai érdekességeiket megismerjük, megkóstoljuk.

A tenger gyümölcsei,a péksütemények, a fagylaltok, mind-mind olyan ízvilágot tárnak elénk amely az ott élők megismeréséhez elengedhetetlen, a kultúra, a gasztronómia csak a tapasztalt és türelmes utazónak tárja fel titkait.
Peka (vasharang) alatt készülő halkülönlegességek, fritaja omlett spárgával, manestra od bobici kukoricás zöldségleves, fuzi házitészta vadgulyással, szarvasgomba, olívaolaj, biska házipálinka, vörösborleves, Teran, Refosk,Istarska, malvazija helyi borok..

Tartson velünk-e 10 napos túránkon, ahol garantáltan élményekkel és barátokkal gazdagabban tér haza.

Horvátország, a világ legkisebb városainak útjai, Isztriai út
Útonal Hovátországban:
E-mailben kérhető.

Groznjan, Motovun középkori isztriai kisvárosok..

A Mirna folyó termékeny völgye feletti dombokon magasodó Groznjan és Motovun városkák építészeti örökségükkel, valamint számos művészeti galériájukkal, zenei és filmeseményekkel vonzzák az idelátogatókat.

Hum-a világ legkisebb városa..

Buzettöl 14Km-re dél-keleti irányba fekszik a középkori Hum, az Ószláv glapolita írábliség és a 12. századi freskók városkája.A megmaradt közékori építészet műemlékvárosát a világ legkisebb városaként tartják számon.

Labin-középkori isztriai kisváros..

A dombtetőn megbúvó Labin történelmi regékkel valamint színpaddá átlényegülő középkori utcácskáival varázsolja el az idelátogatót.

Puli Amfiteátrum és Brijuni Nemzeti Park..

Mintha visszatértünk volna az ókori Rómába..
Az 1. században épült, egykoron véres gladiátorküzdelmek helyszínéül szolgáló leghatalmasabb pulai ókori építmény napjainkban is látogatható.
A Fazanából kishajóval megközelíthető Brijuni Nemzeti park amely 4 kisebb szigetet számlál, gazdag növény és állatvilága, valamint történelmi látványosságai okán kedvelt kirándulóhely.

Rovinj..

A tengerparti Rovinj városka látképét meghatározó Szt.Eufémia templom Isztria egyik legszebb barokk emlékműve.
A városka varázslatos,ódon hangulatával megfog minden idelátogatót és úgy érezhetjük mintha soha nem is akarnánk innen elmenni.

Porec..

A Földközi-tengeri térség kora bizánci művészetének 6. században épült egyedülálló gyöngyszeme.Az UNESCO Világörökség része.

A túra egész ideje alatt kísérőkocsi halad mögöttünk, aki úgy érzi elfáradt, az ott étkezhet, pihenhet.
Mindenkit megvárunk, senkit nem hagyunk leszakadni a csoporttól, mindenkin legjobb tudásunk szerint segítünk.Minden egyéb információt kérhet bátran e-mailen illetve telefonon.


2011-07-09in61750938
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei