18.232.56.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Stefánia nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.08.06 - A föld alatti titkok útjai

Horvátország, a föld alatti titkok útjai.Észak-keleti út.Kerékpártúra, történelmi és gasztronómiai körutazás minden ami belefér egy kerékpáros túrába az itt megtörténhet és meg is történik. Tarts velünk most és egy életre szóló kaland részese lehetsz, élményekkel és barátokkal gazdagabban térsz haza.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2011.08.06 08.00 (szombat)
Érkezés:
2011.08.15 (hétfő)
Tájegység:
Horvátország
Táv:
600 km
Szintemelkedés:
400 m
Normál kerékpár kirándulás, túra, komoly felkészülés nélkül is teljesíthetőkönnyű túra enyhe emelkedőkkelTöbb napos (ha ezt jelölöd, lejjebb töltsd ki az éjszakák számát!)Nappali és éjszakai vegyes túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
25000 Ft
Teljes szállásköltség:
25000 Ft
Összes egyéb költség:
25000 Ft
A költségekről:
A költségek önköltségi árak,7.500,- Ft/nap -10 nap a túra hossza -, tartalmazza a szállás, a napi teljes ellátás - reggeli,vacsora \"svédasztal\", ebéd-étteremben -, a kísérő autó illetve az egyéb felmerülő kiadásokat.
Költőpénz, fakultatív programokra a belépőkről külön kell gondoskodni.

A regisztrációt az útra a foglalások - étterem, szállás - végett legkésőbb az indulás napját megelőző 10 nappal kell e-mailen megtenni.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
7400 Kaposvár, Bethlen tér (Domus parkoló)
A program rövid leírása:
2011.08.06 - A föld alatti titkok útjaiEz a Horvátországi kerékpáros túra nem teljesítménytúra, bár nagy távot teszünk meg - közel 600Km-t-, ez inkább egy kellemes 10 napos aktív nyaralás, gasztronómiai, történelmi és kulturális körúttal elegyítve. Olyan tájakon haladunk át, amelyen eddig csak átroboghatott autóval, itt a lehetőség, hogy az ott élő embereket, a kultúrájukat, szokásaikat, gasztronómiai érdekességeiket megismerjük megkóstoljuk.

A tenger gyümölcsei,a péksütemények, a fagylaltok, a helyi borok,hogy már ne is említsem lépten-nyomon az utak mentén nyílt tűzön sütött malacot, birkát, mind-mind olyan ízvilágot tárnak elénk amely az ott élők megismeréséhez elengedhetetlen, a kultúra, a gasztronómia csak a tapasztalt és türelmes utazónak tárja fel titkait.

A horvát tejtermékek, édesvízi halból és vadhúsból készült különlegességek, Grasevina és Bijeli pinot borok, mézespálinka, gyümölcsborok amik-e tájra jellemzők.

Tartson velünk-e 10 napos túránkon, ahol garantáltan élményekkel és barátokkal gazdagabban tér haza.

Horvátországi útvonal: e-mailben kérhető.


Durdevac óvárosa..

Értékes kulturális örökség és középkori erőd.

Pejacevic-kastély Viroviticában..

Az egykori középkori erőd helyén a Pejacevic grófi család 1804-ben építteti meg barokk-klasszicista stílusú kastélyát, a kastélyt övező park védett természeti emlék.

Jankovic gróf kastélya Daruvárban..

A barokk kastély 1771-77 között épült. A kastély borospincéiben lehetőség van a minőségi daruvári borok kóstolására.

Lonjsko polje természetpark..

A Száva folyó által az Alpokból és a Dinaridákból ideszállított bőséges vizek a Lonjsko polje erdeit és legelőit öntözik, így biztosítva paradicsomi élőhelyet a halaknak és a különböző madárfajoknak.A vidék a megóvott természet és a hagyományos épített örökség összhangban álló együtteséről is nevezetes.

Sisaki erőd..

Az egykori viharos háborúk tanújaként fennmaradt középkori erőd impozáns megjelenése, valamint a kupa és Száva folyóparti kellemes elhelyezkedése okán is lenyűgöző építmény.

Turopolje múzeuma Velika Goricában..

A Zágrábtól délre, a Száva folyó völgyében fekvő Turopolje vidéke már az őskor óta lakott. manapság főként jó állapotban megmaradt fakápolnáiról és nemesi kúriáiról ismert.
Turopolje múzeumának legrégebbi kiállítási darabja az i.e. 10 ezer évre datálható mamutagyar.A túra egész ideje alatt kísérőkocsi halad mögöttünk, aki úgy érzi elfáradt, az ott étkezhet, pihenhet.
Mindenkit megvárunk, senkit nem hagyunk leszakadni a csoporttól, mindenkin legjobb tudásunk szerint segítünk.
Minden egyéb információt kérhet bátran e-mailen illetve telefonon.
2011-08-06in61755418
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei