54.80.87.166
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181021020501_osz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Orsolya nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.09.11 - Bécs városnézés

Olyan látnivalókat nézünk meg Bécsben, melyek egy szokványos városnézésből kimaradnak. Nem a belvárost, hanem a többi kerületet ismerjük meg.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2011.09.11 09.00 (vasárnap)
Tájegység:
Ausztria
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)városnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2011.09.11 - Bécs városnézésE-mail: gabormturak@gmail.com, erre írj, ne a Sétafika beépített e-mail küldőjét használd!

Már júliusban meghirdettem egy városnézést Bécsben, de akkor az eső miatt elmaradt, és inkább Szegedre mentünk, ahol jó idő volt. Most viszont száraz, de nem túl meleg idő várható Bécsben vasárnapra, ideális városnézésre. Nem Bécs legnagyobb nevezetességeit nézzük meg, hanem azokat a helyeket, amelyek egy "hagyományos" városnézésből kimaradnak. Nagyrészt oda megyünk, ahol legtöbben egyáltalán nem is jártak, de nagyon érdekes dolgokat lehet látni! Az autópályán nagyon gyorsan megközelíthető. Bécsben sokat fogunk gyalogolni, mert a látnivalók nagyon közel vannak egymáshoz.

Mit nézünk meg: paloták, templomok (ingyen be lehet menni sokba), középületek, parkok, szobrok... leginkább 3.-9. kerületekben, és külsőbb kerületekben is
Találkozó: 9:00, OBI áruház főbejárata előtt a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél (az 1-es, 2-es és 24-es villamosok Vágóhíd megállójánál van). Az autósok az OBI parkolójában parkolhatnak.
Hazaérkezés: este (kb. 9 óra)
Utazás: autókkal, az autósok helyet adnak azoknak, akiknek nincs autójuk
Jelentkezési határidő: előző este 6 óra
Költség: benzin + magyar és osztrák autópályamatrica, kb. 4500 Ft/fő (egy autóban 4 főre, 7l/100km fogyasztás esetén). Valamennyi tömegközlekedési és parkolási költség is lehetséges.

Jelentkezési tudnivalók: Ha szeretnél jönni, írj e-mailt, és írd meg, hogy tudsz-e autóval jönni, vagy tudsz-e autót kölcsönkérni szükség esetén. A létszám korlátozott, ez egy kis csoportos program. Azoknak, akik autó nélkül jelentkeznek, előző este megírom SMS-ben, hogy van-e helyük valamelyik autóban. Minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Megkérem az autósokat, hogy csak megfelelő műszaki állapotú autóval jöjjenek. Ha jelentkezel, és utána kiderül, hogy mégsem tudsz jönni, azt a jelentkezési határidőig mindenképp jelezd! Akkor jelentkezz, ha elfogadod a túravezető vezetését és az általa kidolgozott útvonalat (jobb egy vezetőt követni, mint állandóan vitatkozni). Mindenképp írd meg a mobil számodat, akkor is, ha már korábban megadtad, az Interneten küldöm el az SMS-t!

Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Ha rossz idő várható Bécsben, akkor a program változhat vagy elmarad. Ebben az esetben előző este értesítem a jelentkezőket.
2011-09-11in33603825