35.172.224.102
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van András, Andor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2011.10.08 - Barlangászás a Bükkben

Október 8-án, szombaton, szervezünk egy kis gyalogos kirándulást, barlang látogatással. (Legutóbbin 5-en voltunk, de nagyon jó volt és érdekes volt nagyon, szokás szerint!) Két lehetőség is van, válasz üzenetben, emailben akit érdekel, az jelezze, hogy melyikre jönne szívesebben. 7-8 óra körül személygépkocsival indulunk Miskolcról. Akinek van esetleg autó jelezze, hogy azokat akik autó nélkül jönnének, el tudjuk vinni. Illetőleg, hogy telekocsival tudjunk menni. brbrA, Esztáz kői lezárt cseppkőbarlang látogatása (belépő 10 fő esetén 2000Ft) és a környék megtekintése (Felsőtárkány és környéke), esetlegesen kisvonatozás.brbrB, Szilvásváradig ill. Olasz kapuig személygépkocsival és a fennsík nyugati és délnyugati peremén lévő kisebb 20-70m-es üregeinek, barlangjainak egy látványosabb részét bejárni.brbrMindkét túrát barlangi túravezető vezetésével tennénk meg. A túravezető Regős József lenne, ez a név biztos többeteknek már ismerős, akinek mégsem, itt van róla is egy cikk: http:www.szabadfold.hucikk?12242brbrMiskolcra hazaérkezés, a csapat hangulatától és fáradtságától függően, de tervek szerint a kora esti órákra.

A túra vezetője saját kérésére törölte magát a Sétafika rendszeréből
VAGY
szabályszegés miatt ki lett tiltva!
- - -
Indulás:
2011.10.08 08.00 (szombat)
Tájegység:
Bükk
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
A költségekről:
Üzemanyag költség Miskolcról, vagy ahonnan csatlakozol, elosztva.
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Nem túl meredek helyek, de a barlang látogatás során lehetnek egészen rövid könnyű kúszások, mászások. A felszíni túra kényelmes, egyszerű túra.
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Miskolc, vagy más Bükk körüli település, de telefonon egyeztetve jelentkezés után.
A program rövid leírása:
2011.10.08 - Barlangászás a BükkbenKedves barátaim, ismerőseim és leendő ismerősök!

Október 8-án, szombaton, szervezünk egy kis gyalogos kirándulást, barlang látogatással. (Legutóbbin 5-en voltunk, de nagyon jó volt és érdekes volt nagyon, szokás szerint!)

Két lehetőség is van, válasz emailben akit érdekel, az jelezze, hogy melyikre jönne szívesebben.

7-8 óra körül személygépkocsival indulunk Miskolcról. Akinek van esetleg autó jelezze, hogy azokat akik autó nélkül jönnének, el tudjuk vinni. Illetőleg, hogy telekocsival tudjunk menni.

A, Esztáz kői lezárt cseppkőbarlang látogatása (belépő 10 fő esetén 2000Ft) és a környék megtekintése (Felsőtárkány és környéke), esetlegesen kisvonatozás.

B, Szilvásváradig ill. Olasz kapuig személygépkocsival és a fennsík nyugati és délnyugati peremén lévő kisebb 20-70m-es üregeinek, barlangjainak egy látványosabb részét bejárni.

Mindkét túrát barlangi túravezető vezetésével tennénk meg. A túravezető Regős József lenne, ez a név biztos többeteknek már ismerős, akinek mégsem, itt van róla is egy cikk: http://www.szabadfold.hu/cikk?12242

Miskolcra hazaérkezés, a csapat hangulatától és fáradtságától függően, de tervek szerint a kora esti órákra.

Összes ktg: barlangi belépés díja + elosztott üzemanyagköltség. (esetlegesen útba eső büfénél egyénileg költés)
Szóval akit érdekelne, jelezze felém mielőbb, hogy a túravezetővel is tudjunk egyeztetni! (Ha csak egy telefon, az még jobb!)

Köszi!

Kaló Tamás (Woodyka)
30/854-0343
2011-10-08in33753156
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei