54.166.207.223
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181018034502_osz.jpg
0
4
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Lukács nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2012.06.17 - Kalandozás a Börzsönyben

A Börzsöny ritkábban járt, érdekes vidékére megyünk

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2012.06.17 09.15 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
600 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2012.06.17 - Kalandozás a Börzsönyben Vasárnap a Börzsöny északi részére látogatunk el. A nagy melegben kellemesen hűsítő a levegő 500-700 méter magasságban, ahol az erdő fái védenek a napsütéstől. Az úton több szép kilátóhely is lesz.

További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Jelentkezés: gabormturak@gmail.com címen - ha kérdésed van és nem találod a választ a tudnivalók között, erre írj közvetlenül

Tervezett útvonal: Kemence, Fekete-völgy panzió - Disznós-gerinc - Dosnya-nyereg - Miklós-tető - kőtenger - Pléska-szikla - Szívfájó-bérc - Drinó-patak - Fekete-völgy - Fekete-völgy panzió
Hossz: kb. 15 km, kb. 600 m emelkedővel
Nehézség: közepes
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Találkozó: 9:15, Mexikói úti földalatti végállomás kijáratánál, a felszínen
Visszaérkezés: 18:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha autóval jössz, csak megfelelő műszaki állapotú autóval gyere. Autópálya-matrica nem szükséges. Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Minden jelentkező e-mailt fog kapni arról, hogy jut-e hely neki autóban vagy sem. Aki kéri, az SMS-t is kap, de csak akkor ha nem jut neki hely.

Legalább 15 fő szokott részt venni a túrákon, nagyon jó a társaság, ugyanakkor fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Nem teljesítménytúra! Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél, köd) esetén a túra elmarad, más program lesz, amiről majd még később írok. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2012-06-17in814