34.239.170.244
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
7
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Vazul nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2012.09.09 - Eger városnézés

Magyarország egyik legszebb városát nézzük meg

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2012.09.09 09.15 (vasárnap)
Tájegység:
Heves
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Városnézésvárosnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túravegyes megközelítéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Mexikói úti földalatti végállomás kijáratánál, a felszínen
A program rövid leírása:
2012.09.09 - Eger városnézés Vasárnap megnézzük Magyarország egyik legszebb városát, Egert. Eger nagyon jól őrzi régi hangulatát és sok épületét felújították, belvárosát gyakran nevezik Európa barokk gyöngyszemének, itt található Magyarország harmadik legnagyobb temploma. Kirándulásról hazamenet már kétszer megálltunk Egerben, és nagyon kedvem támadt jobban körülnézni. Megnézzük a nagy területen megmaradt a 18. és 19. századi házakat és középületeket és több szép templomba is bemegyünk. Megnézzük a várat, és benne a kiállítások egy részét. Rengeteg látnivaló van Egerben, ennek csak egy részét tudjuk egyszerre megnézni. Beszélni fogok a város és az épületek történetéről. Mint vezető, igyekszem minél többet megmutatni azoknak, akiket tényleg érdekel Eger, és a leginkább érdeklődőkre fogok figyelni, nem fogok a csoport terelésével foglalkozni.

További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Jelentkezés: gabormturak@gmail.com címen
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk.

Tervezett útvonal: Bazilika – sétálóutca – vár (múzeum) – minaret - …
Utazás: autóval és tömegközlekedéssel is lehetséges. Ha valakinek, nem jut hely autóban, az korábban és más helyről indul (egyénileg), mint azok, akiknek jut
Találkozó: 9:15, Mexikói úti földalatti végállomás kijáratánál, a felszínen
Visszaérkezés: 19:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, ezzel segíted a program sikeres lebonyolítását! Autópálya-matrica majd szükséges, de még ne vegyél a találkozás előtt. Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Ha valakinek nem jut hely autóban, a program előtti este értesítést fog kapni e-mailben (kérésre SMS-ben is), és tömegközlekedéssel is jöhet

Nagyon jó a társaság, ugyanakkor fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél, köd) esetén a túra elmarad, más program lesz, amiről majd még később írok. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2012-09-09in88734
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei