18.232.56.9
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
6
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Stefánia nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2012.10.06 - Győr és Mosonmagyaróvár városnézés

Megnézzük a legszebb épületeket a két városban

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2012.10.06 09.00 (szombat)
Tájegység:
Győr-Moson-Sopron
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Városnézésvárosnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Akit érdekelnek a magyar városok
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
OBI áruház Soroksári úti főbejárata előtt a Rákóczi-híd (volt Lágymányosi híd) pesti hídfőjénél
A program rövid leírása:
2012.10.06 - Győr és Mosonmagyaróvár városnézés Nagyon jól sikerült két hete a kaposvári városnézés, nagyon tetszett a résztvevőknek, ezért most újból szervezek egyet. Szombaton megnézzük Mosonmagyaróvárt és Győrt, valamint a lébényi középkori templomot. Nagyon kellemes és pihentető egy egész heti budapesti tartózkodás után ilyen vidéki városokat bejárni. Győr több folyó partján fekszik, a folyók, városfalai és az épületei nagyon hangulatossá teszik. Be fogjuk járni a két várost, alaposan mutatok meg sok mindent.

További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Jelentkezés: gabormturak@gmail.com címen
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk.

Tervezett útvonal: Mosonmagyaróvár (vár, belváros), Lébény (templom), Győr (templomok, zsinagóga, középkori városfalak, folyópartok, sok szép 18.-19. századi épület)
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Találkozó: 9:00, OBI áruház Soroksári úti főbejárata előtt a Rákóczi-híd (volt Lágymányosi híd) pesti hídfőjénél (az 1-es, 2-es és 24-es villamosok Vágóhíd végállomásánál van). Az autósok az OBI parkolójában parkolhatnak
Visszaérkezés: 19:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Ha valakinek nem jut hely autóban, a program előtti este értesítést fog kapni e-mailben (kérésre SMS-ben is)

Nagyon jó a társaság, ugyanakkor fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson barátaidat és családtagjaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél, köd) esetén a túra elmarad, más program lesz, amiről majd még később írok. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2012-10-06in913059
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei