54.162.118.107
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181019062001_osz.jpg
0
6
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Nándor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.01.13 - Kalandozás a Börzsöny tetején

Felmegyünk a Börzsöny tetejére, ahol remélhetőleg még mindig lesz hó

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.01.13 09.00 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
12 km
Szintemelkedés:
500 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
Zsuzzzs

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.01.13 - Kalandozás a Börzsöny tetejénVasárnap a Börzsönybe megyünk, olyan magasságba, ahol remélhetőleg még az átmeneti felmelegedések alatt is megmarad a hó. A magasból pompás kilátás fog nyílni, amit most még a fák lombjai sem fognak zavarni. Az útvonal nem hosszú, de az első egyharmadon folyamatosan fogunk felfelé menni. Részben jelzetlen utakon fogunk kalandozni, ahol jó esély van vadakat is látni. Az útvonal az időjárástól és a közlekedési viszonyoktól függően változhat (a program előtti nap este 8 után tudom meghozni a végleges döntést), az jelentkezzen, aki szívesen menne máshova is változás esetén.
További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk.

Tervezett útvonal: Cseresznyefa parkoló – Inóci kőbánya – Nagy-Vasfazék-patak – Nagy-Hideg hegy – Hanák-rét – Rakodó – Magas-tax – Róka út – Cseresznyefa parkoló
Hossz: kb. 12 km, kb. 500 m emelkedővel
Nehézség: közepes
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00

Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. Ha valakinek nem jut hely autóban, a program előtti este értesítést fog kapni e-mailben (kérésre SMS-ben is)

Legalább 15 fő szokott részt venni a túrákon, nagyon jó a társaság, ugyanakkor fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Nem teljesítménytúra. Lehet fotózni, ha az nem hátráltatja a csapat haladását. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is. Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad, más program lesz vagy elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2013-01-13in2116254