34.236.216.93
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191019040002_osz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Nándor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.05.26 - Pécel, Ráday-kastély és más érdekességek

Megnézünk egy szépen felújított barokk kastélyt, melynek a belseje is nagyon szép, nemcsak a külseje

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.05.26 09.20 (vasárnap)
Tájegység:
Budapest és környéke
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Városnézésvárosnézés, arborétum, sétafikaEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túravegyes megközelítéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.05.26 - Pécel, Ráday-kastély és más érdekességekVasárnap megnézzük Pécelen a barokk Ráday-kastélyt, melynek belseje szerencsésen átvészelte a történelem viharait, szemben sok más kastéllyal Magyarországon. Megnézzük a Márványistállót is a kastély mellett. A program hátralévő része nem kötelező, és függ az időjárástól: megnézzük Pécel többi látnivalóját, valamint visszafelé Rákoskeresztúron a Podmaniczky-Vigyázó kastélyt, legalábbis kívülről. További információ: http://nemzetimuemlek.hu/index.php/epulet/raday_kastely/ .

További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk. Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Tervezett útvonal: Budapest - Pécel - Rákoskeresztúr - Budapest
Hossz: kb. 4 km, kb. 0 m emelkedővel
Utazás: autóval és tömegközlekedéssel. Egyszerre találkozunk, és ott helyben derül ki, ki fog autóval menni és ki tömegközlekedéssel.
Visszaérkezés: 13:00 - 15:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 200-300 Ft (autóval), 500 Ft (tömegközlekedéssel, BKV bérlettel)
Társaság: a résztvevők döntő többsége 25-45 éves. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. Legalább 15 fő szokott részt venni a túrákon.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, ezzel segíted a program sikeres lebonyolítását! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Lehet fotózni, ha az nem hátráltatja a csapat haladását. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén csak a Ráday-kastélyt nézzük meg. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2013-05-26in1520834
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com