54.224.150.24
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181022074001_osz.jpg
0
13
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Előd nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.07.14 - Nagy-Hideg-hegy + fürdőzés

A Börzsöny legmagasabb csúcsai közül felkeresünk néhányat, majd elmegyünk a gödi termálfürdőbe

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.07.14 09.00 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
14 km
Szintemelkedés:
600 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
Matez
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Rouge

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.07.14 - Nagy-Hideg-hegy + fürdőzésVasárnap a Börzsöny legmagasabb részére megyünk, ahol kellemes hűvös idő van még nyáron is. Több szép kilátóhelyet érint az utunk. A túra nem lesz nagyon hosszú, mert utána elmegyünk a gödi fürdőbe, ahol négy medence is vár minket, és este 5 után mindössze 600 Ft a belépőjegy. A programnak ez a része nem kötelező, Gödről akár vonattal is könnyen haza lehet jutni. Aki fürödni szeretne, hozzon fürdőruhát, törülközőt, papucsot, napvédő krémet, stb. Aki tud, hozzon rövid idő alatt lejátszható társasjátékot is. Magára a fürdőzésre kb. 2 óránk lesz. Olyan túratársak jelentkezését várom, akik együttműködnek a túravezetővel abban, hogy jól haladjunk.

További tudnivalók: http://w3.enternet.hu/gmarx/tudnivalok.html - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk. Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Tervezett útvonal: Cseresznyefa parkoló - Nagy-Inóc - Korom-bérc - Gács-nyereg - Nagy-Hideg-hegy - Inóci-kőbánya - Cseresznyefa parkoló
Hossz: kb. 14 km, kb. 600 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 17:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 600-1000 Ft.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Lehet fotózni, ha az nem hátráltatja a csapat haladását. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2013-07-14in1531803