54.221.147.93
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181211112001_tel.jpg
0
6
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Árpád nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.07.21 - Deszkametsző-völgy és Duna

Kis hegymászás a Börzsöny szélén, majd lecsorgunk a Duna mentén.

Túravezető:
Bodza
Indulás:
2013.07.21 09.00 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
70 km
Szintemelkedés:
400 m
Normál kerékpár kirándulás, túra, komoly felkészülés nélkül is teljesíthetőegy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túra
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
HegeSzamiBodzaDodomadarPimpi

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.07.21 - Deszkametsző-völgy és DunaMúlt héten jártam a Deszkametsző-völgyben, és annyira megtetszett, hogy ide érdemes visszamenni, hátha valaki még nem ismeri.
A találkozási ponthoz a Nyugatiból a 8.07-es zónázó vonattal érdemes menni. Mivel az Újpesten nem áll meg, én az egyel korábbival, a 7.41-kor indulóval megyek.
Utunk első 15 km-e kaptatós lesz, feltekerünk Márianosztrára, majd Kóspallagra. Innen térünk rá a hangulatos Deszkametsző-völgyre, majd a végénél kis kitérőt teszünk Királyrétre, ezzel letudjuk az utolsó emelkedőt is. Itt kifújjuk magunkat némi kávézás közben, majd visszagurulunk a már bejárt völgy kezdetéhez, de nem kanyarodunk rá, hanem továbbmegyünk Szokolyára, majd Kismarosra. Magunk mögött hagyva a Börzsönyt, már csak a Duna folyását kell követnünk. Vácon persze megállhatunk a cukinál némi kalória utánpótlásért. :-D
A cél szabadon választott, én Újpestig megyek. Aki akar, tovább gurulhat, de hamarabb is ki lehet szállni. Útközben több vasútállomás is van, tetszés és fáradtság szerint lehet választani :-)
2013-07-21in1532734
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com