52.91.245.237
tel
b2f2f0
234875
e5fafa
dizajn/fejleckepek/hatter_20181215090001_tel.jpg
0
12
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Valér nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.08.18 - 2 napos túra az osztrák Alpokba

Lélegzetelállító panoráma az Alpokban - Hohe Wand, Schneeberg

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.08.18 08.30 (vasárnap)
Tájegység:
Ausztria
Táv:
14 km
Szintemelkedés:
500 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Két napos (egy éjszaka megszállsz, megalszol valahol)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Rouge

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.08.18 - 2 napos túra az osztrák AlpokbaAz augusztus 20-i ünnepre egy különleges túrát szervezek, különleges tájra. A hosszú hétvége 2. és 3. napján a Bécsi-Alpokba megyünk, ami Ausztria Budapesthez legközelebbi magashegysége. Ha van elég érdeklődő, akár arról is lehet szó, hogy az 1. vagy a 4. napot is hozzátehetik azok, akik vállalják, így nekik 3 napos lesz (a többieknek meg marad 2 napos). Úgy tervezem, hogy ameddig csak lehet, járművel közelítjük meg a csúcsot, és a magasban teszünk egy kört. A meleg mérséklődése várható, és a magasban egyébként is sokkal hidegebb van, mint a síkságon, így a meleggel nem lesz probléma. A magasban lélegzetelállító panorámát fogunk látni. A kb. 1000 méter magas Hohe Wandot és a kb. 2000 méter magas Schneeberget hódítjuk meg, ez változhat az időjárástól és a közlekedési lehetőségektől függően. Az egynapi túra csak kb. 14 km hosszú lesz, de nem haladhatunk lassan, ezért csak azok jelentkezzenek, akik 18 km-t is bírnának, és együttműködnek a túravezetővel abban, hogy időben visszaérjünk a kezdőpontra. Panzióban vagy szállodában szállunk meg.
Költségek: utazás kb. 6000 Ft, szállás 6-8000 Ft, valamint kisebb összegek parkoló, felvonó, stb. díjakra. Javasolt minél előbb jelentkezni, mert az olcsó szállások gyorsan elfogynak, és csak korlátozott számú ember vehet részt ezen a programon. Akinek jó lenne a 3 napos változat is, jelentkezéskor jelezze!

További tudnivalók: http://tinyurl.com/kirandulasok3 - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz
Mindenképp írj e-mailt, akkor is, ha jelentkezésedet jelzed a Sétafikán! A legtöbb jelentkező csak e-mailben szokott jelentkezni, így ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti, hogy kevesen is leszünk. Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Hossz: kb. 14 km, kb. 500 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 19:00 - 22:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 14:00

Társaság: a résztvevők döntő többsége 25-45 éves. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica kelleni fog, de a találkozás előtt még ne vegyél.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Közepes sebességgel fogunk haladni. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Lehet fotózni, ha az nem hátráltatja a csapat haladását. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2013-08-18in1537718
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com