54.162.118.107
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181019062001_osz.jpg
0
4
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Nándor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.10.12 - Medve-szurdok és Semmering

Egy csodálatos völgyet járunk végig az osztrák Alpokban

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.10.12 08.30 (szombat)
Érkezés:
2013.10.13 (vasárnap)
Tájegység:
Ausztria
Táv:
14 km
Szintemelkedés:
600 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Két napos (egy éjszaka megszállsz, megalszol valahol)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
Tman
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Rouge

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.10.12 - Medve-szurdok és SemmeringEgy igazi különlegességre hívlak meg benneteket, egy természeti csodára: a Medve-szurdokba Ausztriába. A Medve-szurdok Bécs és Graz között található nagyon jól kiépített szurdokvölgy, létrákkal, vízesésekkel. Akinek tetszett a Rám-szakadék, a bakonyi Ördög-árok vagy épp a Szlovák-paradicsom, annak ez is fog tetszeni. Az év egyik legszebb részében fogjuk az utat megtenni, az őszi lombhullás idején. A program kétnapos lesz, az első napra egy rövidebb túrát tervezek Semmering környékén, valamint városnézésre is lesz lehetőség. A második nap megyünk a Medve-szurdokba. Van több kis város a környéken, amit érdemes megnézni, nemcsak az épületek miatt, hanem amiatt is, mert nagyon szép természeti környezetben helyezkednek el (Gloggnitz, Neunkirchen, Bruck a.d. Mur). Azok jelentkezzenek, akiknek nincs tériszonyuk. Elsősorban 20 és 45 év közöttieket várok, ennél idősebbek csak akkor jöjjenek, ha biztosak abban, hogy bírni fogják a terepet és nem maradnak le a fiatalabbak mögött. Panzióban tervezem a szállást, 1, 2 vagy 3 ágyas szobákban. Rossz idő esetén is jól el tudjuk tölteni az időt, Grazban vannak remek látnivalók. Várható költség (utazás és szállás együtt): 10-14000 Ft / fő.

Hossz: kb. 14 km, kb. 600 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 19:00 - 21:00
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica kelleni fog, de a találkozás előtt még ne vegyél.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.
2013-10-12in1551025