54.198.15.20
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181019110001_osz.jpg
0
4
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Vendel nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2013.11.01 - Panoráma az őszi színekben

Egy kilátóhelyekben különösen gazdag útra megyünk a Börzsönybe

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2013.11.01 09.00 (péntek)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
600 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Biztosra jelentkeztem:
BrekimamiMaci LaciCircaJulieL
Részt vettem a túrán és ezt jelöltem is:
Lappantyú

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2013.11.01 - Panoráma az őszi színekbenA hét utolsó három napjából pénteken várható a legjobb időjárás, ami most munkaszüneti nap. A Börzsönybe megyünk, egy panorámában gazdag útvonalra. A sárga és vörös levelű fák most igazán különlegessé fogják tenni a panorámát, mivel elsősorban erdőre, hegycsúcsokra fogunk rálátni. Emellett megnézzük egy vár maradványait is, és a Kemence-patak szép völgyét is látni fogjuk. Olyan túratársak jelentkezését várom, akik együttműködnek a túravezetővel abban, hogy sötétedés előtt kiérjünk az erdőből, nem lassítják a haladást, és nem panaszkodnak az emelkedők miatt.

Tervezett útvonal: Kemence, Feketevölgy - Jancsi-hegy - Holló-kő - Kövirózsás - Salgóvár - Templom-bérc - Hamuház - Kemence, Feketevölgy
Hossz: kb. 15 km, kb. 600 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 18:00 - 19:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 900-1500 Ft.
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. Legalább 15 fő szokott részt venni a túrákon.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1,5 liter) hozni! Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2013-11-01in1559201