3.228.21.186
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20191016085002_osz.jpg
0
3
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gál nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.02.23 - Fekete-hegy a Pilisben - délután

Új, sokak számára ismeretlen helyeket fedezünk fel a Pilisben

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.02.23 13.00 (vasárnap)
Tájegység:
Pilis
Táv:
11 km
Szintemelkedés:
300 m
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túravegyes megközelítéssel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Bárki, aki bírja...
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2014.02.23 - Fekete-hegy a Pilisben - délutánVasárnap délutánra egy rövidebb kirándulást szervezek a Pilisbe. Addigra már remélhetőleg eláll az eső és még arra is van esély, hogy kisüssön a nap. Olyan helyekre megyünk, ahol nem sokan jártak még, így azok számára is érdekes lesz az út, akik már bejárták a Pilist teljesen. Azok jelentkezzenek, akik együttműködnek abban, hogy sötétedés előtt kijussunk az erdőből. Nem haladhatunk lassan!!

Tervezett útvonal: Két-bükkfa-nyereg - Fekete-kő - Pilis-nyereg - Fekete-hegy - Pilis-nyergi-víznyelő - Két-bükkfa-nyereg
Hossz: kb. 11 km, kb. 300 m emelkedővel
Utazás: autóval és tömegközlekedéssel is lehetséges. Ha valakinek nem jut hely autóban, az korábban és más helyről indul (egyénileg), mint azok, akiknek jut
Visszaérkezés: 17:00 - 18:00 (tömegközlekedéssel ennél később)
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 400-500 Ft (autóval), tömegközlekedéssel, BKV bérlettel ennek kb. 2-3-szorosa
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. A csoport várható létszáma 10-20 fő.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, ezzel segíted a program sikeres lebonyolítását! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látom a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítem a jelentkezőket.
2014-02-23in1602328
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com