3.226.245.48
nyar
f8f598
335310
fcfbdc
dizajn/fejleckepek/hatter_20200809061503_nyar.jpg
1
4
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Emőd nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.04.12 - Cuha völgye, Vinye-Zirc

Magyarország egyik legszebb patakvölgyén megyünk végig

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.04.12 08.30 (szombat)
Tájegység:
Bakony
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
200 m
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Talán megyek:
Ibi

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Jelentkezés: www.tinyurl.com/bak-cuha oldalon.

Nem szükséges a Sétafikán jelezned részvételedet, de a fenti oldalon mindenképp jelentkezz! Ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti azt, hogy kevesen is leszünk, 10-20 fő majdnem mindig eljön.Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!

Találkozó: 8:30, OBI áruház Soroksári úti főbejárata (az a bejárat, ahonnan látni a 2-es villamos megállóját) előtt a Rákóczi-híd (volt Lágymányosi híd) pesti hídfőjénél (az 1-es, 2-es és 24-es villamosok Vágóhíd végállomásánál van). Az autósok az OBI parkolójában parkolhatnak
A program rövid leírása:
2014.04.12 - Cuha völgye, Vinye-ZircSzombaton Magyarország egyik legszebb völgyét nézzük meg a Bakonyban, a Cuha patak völgyét. Gyalog megyünk az egyik irányba, és vonattal jövünk vissza, Magyarország egyik legszebb, látványos, műemlék vasútvonalán. A mostani időpont azért jó erre a túrára, mert viszonylag kevés eső esett az utóbbi hetekben, és így jól járható. Az út mentén sok látnivaló lesz, barlangok, sziklák, a vasúti völgyhíd. A vonat indulása előtt lehetőség lesz várost nézni Zircen, vagy megnézni az arborétumot. Olyan résztvevőket várok, akik együttműködnek abban, hogy időben elérjük a vonatot. Nagyobb az útiköltség, mint a szokásos túrákon, de erre a különleges helyre mindenképp megéri elmenni. Ne riasszon el senkit, ha pénteken esik az eső, mert szombatra már jobb idő várható!

Tervezett útvonal: Bakonyszentlászló - Vinye - Cuha völgye - Zirc
Hossz: kb. 15 km, kb. 200 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 19:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 2400-3000 Ft (átlagos fogyasztású autóban)
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves. Ha nem mindenkinek jut hely, ez a korosztály előnyben részesül. A program főként fiataloknak és középkorúaknak fog tetszeni. Legalább 8 fő szokott eljönni a programokra, maximális létszám 20 fő.
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica kelleni fog, de a találkozás előtt még ne vegyél.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látjuk a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítjük a jelentkezőket.

E-mail: gabormturak@gmail.com
2014-04-12in1609300
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com