54.224.150.24
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181022074001_osz.jpg
0
9
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Előd nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.05.11 - Börzsönyi túra fiataloknak

Kalandozás a Börzsöny kevésbé ismert útjain

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.05.11 09.00 (vasárnap)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
18 km
Szintemelkedés:
600 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2014.05.11 - Börzsönyi túra fiataloknakVasárnap a Börzsönybe megyünk, ahol rengeteg szép útvonal vár felfedezésre, egy összefüggő erdőségben. Az út mentén több szép kilátóhely várható. Most kivételesen csak 25 és 45 év közöttiek vehetnek részt, akik szívesen ismerkednének meg új emberekkel, és nem csak a barátaikkal akarnak beszélgetni. Más túrákon nincs korhatár, ez most egy különleges program. Olyan résztvevők jöjjenek, akik együttműködnek abban, hogy időben visszaérjünk.

Tervezett útvonal: Diósjenő - Závoz - Hollófészek - Hárombarát-nyereg - Jelesfa - Dobogó-bérc - Királyháza - Szén-oldal - Király-kúti-bérc - Závoz - Diósjenő
Hossz: kb. 18 km, kb. 600 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 19:00 - 20:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Útiköltség: 700-900 Ft (átlagos fogyasztású autóban)
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 1.5 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látjuk a kiránduláson a barátaidat is.

Rossz idő (nagy eső, viharos szél) esetén a túra elmarad. Ebben az esetben előző este 10-ig értesítjük a jelentkezőket.

E-mail: gabormturak@gmail.com
2014-05-11in1612947