44.200.145.223
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Róbert nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2014.06.07 - Kis-Fátra Pünkösdkor, június 7-8 (vagy 7-9)

Szlovákia legnyugatibb magashegységébe megyünk, 2 vagy 3 napra, szurdokokkal, hegygerincekkel és hegycsúcsokkal

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2014.06.07 08.30 (szombat)
Érkezés:
2014.06.08 (vasárnap)
Tájegység:
Fátra
Táv:
18 km
Szintemelkedés:
800 m
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Két napos (egy éjszaka megszállsz, megalszol valahol)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Jelentkezés: www.tinyurl.com/kis-fatra oldalon.

Nem szükséges a Sétafikán jelezned részvételedet, de a fenti oldalon mindenképp jelentkezz! Ha a Sétafikán csak kevesen jelzik részvételüket, az nem jelenti azt, hogy kevesen is leszünk, 10-20 fő majdnem mindig eljön.Telefonon vagy SMS-ben nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!

Találkozó: 8:30, Mexikói úti földalatti végállomás kijáratánál, a felszínen
A program rövid leírása:
2014.06.07 - Kis-Fátra Pünkösdkor, június 7-8 (vagy 7-9)A PROGRAM MEGTELT, ELÉRTÜK A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT. HA VALAKI MÉG JELENTKEZIK, VÁRÓLISTÁRA KERÜL, ÉS E-MAILT KAP, HA VALAKI LEMONDJA A RÉSZVÉTELÉT. HA NEM MONDJA LE SENKI, AKKOR NEM FOG E-MAILT KAPNI.

Pünkösdkor egy 2-3 napos kirándulást szervezek Szlovákiába, a Kis-Fátrába. A Kis-Fátrában egyaránt találhatók vadregényes szurdokok, látványos hegygerincek és magas hegycsúcsok. Legjobb lenne 3 napra elmenni, de ha csak úgy jön össze elég ember, hogy 2 napra mehetünk, akkor is megéri elindulni. Szlovákiában nem munkaszüneti nap a Pünkösd hétfő, így nem kell attól tartani, hogy a szlovákok elfoglalják az összes szállást, tavaly is nagyon kedvező áron sikerült találni. Maximális létszám 14 fő (ebben az esetben tudnánk kisbuszt bérelni és nem kellene senkinek sem autót hozni). Olyan résztvevők jelentkezzenek, akik haladni szeretnének, és sok mindent látni, és nem hátráltatják a csoport haladását. Az egy napi megtett táv nem lesz sok (max. 18 km, ha aznap nem kell utazni), de komolyabb emelkedőkre és lejtőkre kell készülni (max kb. 800 m), edzetlen embereknek nem ajánlott. A környéken számtalan kastély, vár és más látnivaló is található, melyekből, az időjárástól függően, egy-kettőt oda vagy hazafelé menet meglátogathatunk (pl. bajmóci vár). Várható költség: 2 nap esetén kb. 12000 Ft/fő, 3 nap esetén kb. 18000 Ft/fő. Panzióban fogunk megszállni, nem kell nehéz hátizsákot cipelni. Jelentkezéskor jelezzétek, hogy 3 napra is mennétek-e. Aki egyágyas szobát szeretne, jelentkezéskor jelezze.

Hossz: kb. 18 km, kb. 800 m emelkedővel
Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs
Visszaérkezés: 19:00 - 22:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 14:00
Jelentkezési tudnivalók: Arra kérlek, hogy ha tudsz autóval jönni, gyere is autóval, mert szükség lesz rá a program sikeres lebonyolításához! Ha nem autóval jössz, minél korábban jelentkezel, annál biztosabb, hogy lesz helyed autóban. A program előtti este minden jelentkező fog egy e-mailt kapni arról, hogy kinek jutott hely autóban, és kinek nem. Autópálya-matrica nem szükséges.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak pórázon jöhet. Ne feledj elég ennivalót és vizet (minimum 2 liter) hozni! Ez egy nem dohányzó program. Örömmel látjuk a kiránduláson a barátaidat is.

E-mail: gabormturak@gmail.com
2014-06-07in1614634
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei