3.229.124.74
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20210322095002_tavasz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Ilona nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.03.04 - Alcsúti arborétum

Hóvirágok, krókuszok és téltemetők az arborétumban

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.03.04 08.30 (péntek)
Tájegység:
Vértes
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Találkozó: 8:30, OBI áruház Soroksári úti főbejárata (az a bejárat, ahonnan látni a 2-es villamos megállóját) előtt a Rákóczi-híd (volt Lágymányosi híd) pesti hídfőjénél (1-es, 2-es és 24-es villamosok Közvágóhíd állomásánál van). Az autósok az OBI parkolójában parkolhatnak
Jelentkezés:
Jelentkezés: menj a www.tinyurl.com/alcsut-arb-2016-3 oldalra, és ott jelentkezz!

Telefonon, SMS-ben vagy Facebookon nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!
A program rövid leírása:
2016.03.04 - Alcsúti arborétumMárcius 4-én pénteken az alcsúti arborétumba megyünk. Általában hétvégére szervezem a kirándulásokat, ez most kivételesen hétköznap lesz, mert hétvégén hatalmas a tömeg ilyenkor, és hétvégén mostanában nem annyira érek rá. Az arborétumban most virágzik a hóvirág, hatalmas mezőket alkot, virágzik a krókusz és a téltemető (kis sárga virág) is. Nemcsak a virágokért éri meg elmenni, nagyon hangulatosak a romok (többek közt a Habsburg-kastély romjai), a fák, és a tó is (benne sziget is van). Bővebb információ: www.alcsuti-arboretum.hu, valamint az arborétumnak Facebook oldala is van. Az arborétum meglátogatása után egy rövidebb kirándulásra megyünk a közeli Vértesbe, ahol megnézzük, milyen virágok nyílnak a természetben. Nagyon szép a tölgyerdők élővilága, és kilátóhelyeket is keresünk. Az időjárás miatt ne aggódjatok, 6 különböző előrejelzést figyelek, nagyon jól előre tudtam jelezni az időt majdnem mindig. Ha előző este úgy néz ki, hogy eső valószínű, akkor egy későbbi időpontra tesszük át a programot. Tudom, hogy a legtöbben csak akkor tudnak eljönni, ha szabadságot vesznek ki, de aki eljön, utána szerintem azt fogja mondani, hogy megérte.

Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 18:00 - 19:00
Jelentkezési és lemondási határidő: előző nap 18:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves, a maximális létszám 16 fő.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-03-04in1651265
gombazo.hu
Arte Tenebrarum Könyvkiadó trükkjei