54.162.118.107
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181019062001_osz.jpg
0
5
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Nándor nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.04.23 - Börzsönyi panoráma + vácrátóti arborétum

Gyönyörű virágok és fák - erdőben és arborétumban

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.04.23 09.30 (szombat)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
Menet közben kialakul...
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)könnyű túra enyhe emelkedőkkelEgynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés
Teljes útiköltség:
700 Ft
Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2016.04.23 - Börzsönyi panoráma + vácrátóti arborétumSzombaton két látványos helyre is megyünk: először egy rövidebb kirándulásra a Börzsönybe, majd a vácrátóti arborétumba. A kirándulás rövidebb lesz 16 km-nél, de csak az jöjjön, akinek nem gond 16 km-t is menni. A Börzsönyben Nagymaros környékén egy látványos úton fogunk haladni, több kilátóhellyel a Duna-kanyarra, sok virággal. Utána elmegyünk a vácrátóti arborétumba, ahol megcsodáljuka különböző növény-ritkaságokat. A nagyon sokféle fa és virág mellett érdekes az üvegház is, ahol trópusi növényeket tartanak, és megnézhetjük a kaktuszokat is virágzás közben. Az arborétumban szabad program lesz, nem lesz vezetés, mindenki azt nézheti meg, ami igazán érdekli, jó térképet adnak a bejáratnál. 4-5 fős csoportokban sokkal kellemesebb bejárni a területet, mint 15-20 fős csoportokban. A programnak két része van, a kirándulás és az arborétum, és csak úgy lehet részt venni, hogy valaki mind a kettőn részt vesz, nincs lehetőség arra, hogy valaki az első rész után elmenjen, vagy az első rész után csatlakozzon a csoporthoz. További információ: www.botanikuskert.hu .

Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 17:30 - 18:30
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 18:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!
Társaság: A résztvevők döntő többsége 25-45 éves.

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-04-23in1654289