54.224.56.126
osz
f0af69
6d3f0f
fae4cd
dizajn/fejleckepek/hatter_20181023022501_osz.jpg
0
8
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Gyöngyi nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.06.18 - Rákos-hegy és Bárány-bérc - délután 2.

Délutáni-esti túra a Börzsönyben 2.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.06.18 13.00 (szombat)
Tájegység:
Börzsöny
Táv:
16 km
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
A program rövid leírása:
2016.06.18 - Rákos-hegy és Bárány-bérc - délután 2.Szombaton végre biztosan jó időjárás lesz az összes előrejelzés szerint, sok napsütés várható, és eső nagyon valószínűtlen. Budapesten meleg lesz, de az erdő kellemesen hűvös ilyenkor is. Most délutáni-esti túrát szervezek: kora délután indulunk Budapestről és este érünk haza. Meg fogjátok látni, hogy mennyire kellemes így túrázni. Nem kell korán kelni, és a napnak a késő délután, kora este a legszebb része, és ezt a természetben tudjuk tölteni. Diósjenőről indulunk és olyan útvonalon haladunk, melyen sok kilátóhely található. Világosban tervezek kiérni az erdőből. Hosszúnadrág viselése javasolt. Olyan helyekre megyünk, ahova nem sok embernek van lehetősége eljutni. Megnézzük, milyen virágok nyílnak most a Börzsönyben, és amennyire tudom, elmondom, melyik virágot hogy hívják. A társaság miatt ne aggódjatok: aki először jön, nyugodtan jöhet egyedül, meg fogja látni, hogy az emberek mennyire nyitottak és barátságosak. Ha valakinek el kell érnie az utolsó buszt vagy vonatot, vagy más okból adott időre haza kell érnie, jelentkezéskor jelezze!

Tervezett útvonal: Diósjenő - Csehvár- Bárány-bérc - Fultán-kereszt - Saj-kút-bérc - Rákos – Diósjenő

Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 21:00 - 22:00
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 20:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-06-18in1657530