18.206.187.81
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20200531011003_tavasz.jpg
0
1
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Angéla nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.06.25 - Délután - esti túra Galyatető környékén

Kilátóhelyeket nézünk meg a Mátra északi oldalán. Sokkal hűvösebb lesz, mint Budapesten.

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.06.25 13.00 (szombat)
Tájegység:
Mátra
Táv:
15 km
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Csak nappali túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Találkozó: 13:00, Mexikói út
Jelentkezés:
Jelentkezés: menj a www.tinyurl.com/matra-gteto-1-2016 oldalra, és ott jelentkezz!

Telefonon, SMS-ben vagy Facebookon nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!
A program rövid leírása:
2016.06.25 - Délután - esti túra Galyatető környékénSzombaton Budapesten 33 fok körüli idő várható, de a Mátra magasabb csúcsainál sokkal hűvösebb lesz, és ráadásul most délutáni-esti túrát szervezek. Körülnézünk a nemrég felújított kilátóról Galyatetőn (sokkal magasabb lett, és így sokkal jobb kilátás várható, mint régebben), továbbá lesz egy kilátó Mátraszentistván közelében is. Az erdőben most is sok szép virág lesz, többnek a nevét is tudom és el is tudom mondani annak, akit érdekel. Autóval fogunk felmenni Galyatetőig, a magasban kezdjük a túrát és ott is fejezzük be, így nem lesz a szokásosnál több emelkedő. Ha valakinek el kell érnie este az utolsó buszt vagy vonatot, jelentkezéskor jelezze!

Tervezett útvonal: Galyatető - Lengyendi-galya - Piszkés-tető - Vörös-kő kilátó - Sebestyénvár - Mátraalmás - Moszka – Galyatető

Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 21:00 - 22:00
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 20:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-06-25in1658125
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com