3.235.172.213
tavasz
aedc77
105325
e4f3d1
dizajn/fejleckepek/hatter_20200602013502_tavasz.jpg
0
2
nincs
program

Túra - Kirándulás - Kerékpártúra - Vízitúra - Ingyenes szervezéssel

Ha van Anita, Kármen nevű ismerősöd, hívd fel és kívánj boldog névnapot!

Ez egy befejeződött túra! El ne indulj rá!
2016.07.30 - Hűvös délutáni túra Kékestető körül

Kitűnő kilátóhelyek, szép sziklák, nagyon magas bükkfák a Mátrában

Túravezető:
Gaborm
Indulás:
2016.07.30 13.00 (szombat)
Tájegység:
Mátra
Táv:
16 km
Szintemelkedés:
Menet közben kiderül...
Rövid túra (6-18 Km)egy-egy húzósabb emelkedővel tarkított közepes minőségű út vagy lankás, de nehezebben járható turistaút (pl. patakvölgy, szurdok)Egynapos (szállás igénybevétele nélkül hazatérsz róla)Nappali és éjszakai vegyes túratelekocsis rendszerrel
Túra doc Túra nyomtatható változata Túra kalória égetés

A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! Ez vagy azt jelenti, hogy mindenről önállóan kell gondoskodnod (odajutás, esetleges szállás, stb.) vagy azt, hogy a program semennyi pénzbefektetést nem igényel. Érdeklődj a túravezetőnél!

Mindenkit szívesen várunk, de kik azok, akikre főként számítunk?
Fiatal felnőttek (kb.20-45 év közt)
Találkozóhely (illetve indulással kapcsolatos egyéb infók):
Találkozó: 13:00, Mexikói út földalatti végállomás környékén. A pontos találkozóhely attól függ, melyik csoportba kerülsz, a túra előtti nap 22:00 körül küldöm majd el e-mailben.
Jelentkezés:
Jelentkezés: menj a www.tinyurl.com/mat-kekesteto-2016-1 oldalra, és ott jelentkezz!

Telefonon, SMS-ben vagy Facebookon nem lehet jelentkezni vagy információt kérni.

Fontos tudnivalók: www.tinyurl.com/kirandulasok-info - itt a legtöbb kérdésre megvan a válasz.
Ha kérdésed van, és a program kiírásban és a tudnivalók között sem találod a választ, írj e-mailt a gabormturak@gmail.com címre!
A program rövid leírása:
2016.07.30 - Hűvös délutáni túra Kékestető körülA hétvégén meleg idő várható, és itt az idő elmenni az egyik leghűvösebb helyre Magyarországon, a Kékestetőtől északra található területre, a Mátrába. Az északi oldal kevésbé meleg, a hegyek és a hatalmas bükkfák jól árnyékolják a napsütést. Szombat délután fogunk menni, és estig maradunk, amikor még hűvösebb lesz. Szombaton minden előrejelzés szerint nem fog esni az eső, ne riasszon el senkit, ha előtte hét közben napokig kevésbé kedvező az időjárás. Sok szép kilátóhely van az útvonalon, és az élő és élettelen természet különösen szép ezen a tájon. Kékestető környékéről indulunk, több kisebb emelkedő lesz (ha Mátraházáról indulnánk, akkor egy nagy emelkedő lenne). Ez egy délutáni program, ezért a táv nem lesz túl hosszú. Ha valakinek időre haza kell érni Budapestre, hogy elérje az utolsó vonatot vagy buszt, jelentkezéskor jelezze!

Utazás: csak autóval. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. A jelentkezők e-mailben kapnak arról tájékoztatást, hogy kinek jutott hely.
Visszaérkezés: 21:00 - 22:00
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 20:00
Autópálya matrica: Pest megyei vagy országos autópálya matrica kelleni fog. Ha valaki autót hoz, de nincs ilyen matricája, és saját célra nem is venne, jelentkezéskor jelezze!

Fontos figyelni a többiekre és alkalmazkodni hozzájuk. Csak az jöjjön, aki viselkedésével nem hátráltatja a csoportot és elfogadja, hogy a túravezető vezeti a túrát, határozza meg az útvonalat, és dönt, amikor szükséges. Kutya csak különleges esetben jöhet. Gombaszedésre nem lesz lehetőség. Ez egy nem dohányzó program.
2016-07-30in1659175
ajándéklista
gombazo.hu
zugarus.com